Čabarkapu tužili zbog otmice ćerke
Foto: Nebojša Mandić

Ljuba, Karađorđe i Srba u Palati pravde

Čabarkapu tužili zbog otmice ćerke

Stars -
Porodica 16-godišnje Aleksandre ujedinila se i podnela krivičnu prijavu protiv bivšeg dečka učesnice „Farme“

Muka ih spojila.Ljuba Pantović se udružila s bivšim suprugom Karađorđem Subotićem i njegovim bratom Srboljubom kako bi ćerku Aleksandru odvojila od Aleksandra Čabarkape, s kojim se bodi-bilderka zabavljala do ulaska na Farmu. Ona je u rijalitiju mislila da su i dalje u idiličnoj vezi, ali je po izlasku shvatila da je maloletna devojčica ostala trudna s njenim dečkom! Njih troje su se juče ujutro pojavili u Palati pravde da bi, kako Kurir saznaje, podneli krivičnu prijavu protiv Čabarkape zbog otmice 16-godišnjakinje! Oni ne znaju gde se ona trenutno nalazi, pa su se majka, otac i stric obratili tužilaštvu.- Iako su se Ljuba i Srba prepucavali i jedno drugom pretili tužbama, sada je sve to postalo nebitno u poređenju s činjenicom da imaju zajednički interes. S Karađorđem danima pokušavaju da uđu u trag devojčici i Čabarkapi. Uvereni su da ju je on oteo jer danima ne dolazi kući i ne javlja im se na telefon - otkriva Kurirov izvor.Kako dalje saznajemo, oni su policiji nekoliko puta prijavljivali otmicu, ali pošto niko nije reagovao, odlučili su da odu direktno u Palatu pravde. Ni Ljuba ni Karađorđe nisu bili raspoloženi za razgovor, a Srba nam je samo kratko rekao:- To nije za javnost. Videli ste da smo bili tamo zajedno. Ništa nas više ne pitajte!

Saša me gleda bolje od roditeljaAleksandra za Kurir tvrdi da nije oteta.- Ne znam šta je s mojom familijom. Oni mrze Sašu pa su me primorali da ga optužim za silovanje i druge stvari. On misli na mene i gleda me bolje nego svi oni zajedno. Moji znaju gde sam i svaki dan smo u kontaktu. Jedva čekam poziv državnih organa jer imam svašta da kažem.

Nisam je oteo, pošla je sa mnom!Čabarkapa, koga smo pronašli u Beču, smatra da nije prekršio zakon.- Bože sačuvaj šta oni rade! Ne plašim se krivične prijave jer ništa nezakonito nisam uradio. Nisam oteo Aleksandru, ona je svojom voljom pristala da bude sa mnom. Ona nema gde da ode jer su je roditelji izbacili iz kuće. Pre tri-četiri dana došli smo u Beč kod mog druga da se malo odmorimo od svega. Sa Aleksandrom sam iz ljubavi, a sa Ljubom sam bio Karađorđu u inat!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track