RANIO DEVOJČICU PA POBEGAO: Policija traga za crni audijem A8 BG-678-AE!
Foto: Nemanja Pancic

Pucnjava u Čačku

RANIO DEVOJČICU PA POBEGAO: Policija traga za crni audijem A8 BG-678-AE!

Crna Hronika -
Čačanska policija sumnjiči B.A. (34) da je vozio audi A8, crne metalik boje, registaracija BG-678-AE iz koga je pucao na drugo vozilo u kome je bio muškarac i sedmogodišnja devojčica koja je tom prilikom ranjena

ČAČAK - Čačanska policija pozvala je danas građane da ukoliko primete putničko motorno vozilo marke "audi A8“, crne metalik boje, registarskih oznaka BG-678-AE odmah prijave najbližoj stanici, jer je, kako navode, njime upravljao B.A. (34) iz Čačka koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Podsetimo u Čačku je u petak uveče oko 22.30 sata izvršeno krivično delo teško ubistvo u pokušaju na Mirka R. (40) iz Čačka i njegovu sedmogodišnju ćerkicu

Postoje osnovane sumnje da je izvršilac krivičnog dela u ulici Devet Jugovića B.A. (34) iz Čačka i za njim policija intezivno traga.

On je sinoć, kako se navodi, iz vozila u pokretu, ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u pravcu vozila u kojem su se nalazili Mirko.R. i njegovo sedmogodišnju devojčicu, koje je tom prilikom zadobilo lake telesne povrede, odnosno ima ogrebotine lica od stakla.

Uviđaj su po ovlašćenju zamenika višeg javnog tutžioca u Čačku, obavili policajci Policijske uprave iz tog grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track