MONSTRUM: Rođenu sestru zaklao zbog para za kuhinju!

Ubijena penzionerka iz okoline Čačka

MONSTRUM: Rođenu sestru zaklao zbog para za kuhinju!

Crna Hronika -
Policija traga za Zoranom Tvrdišićem, osumnjičenim da je nožem iskasapio Milanku Tvrdišić; Milankino telo oko 7.30 našla rođena sestra Angelina nakon što se vratila kući iz prodavnice

ČAČAK - Neverica.Devizna penzionerka Milanka Tvrdišić (66) iz Čačka ubijena je u utorak ujutro u svojoj kući u naselju Atenica. Telo je našla Milankina rođena sestra Angelina, s kojom je Milanka živela i koja je odmah obavestila policiju, a za težak zločin osumnjičen je Milankin brat Zoran Tvrdišić, za koga se veruje da je nožem iskasapio sestru posle svađe oko para za adaptaciju kuhinje, nakon čega je pobegao.Radila u ParizuKomšije kažu da je Milankino telo nađeno na podu porodične kuće.- Svi smo u šoku, niko od nas nije mogao ni da pretpostavi da ovakav zločin može da se desi, jer su obe starice živele mirno i povučeno i ne znam da su ikad bile u zavadi s nekim. Milanku sam čak video juče ujutru u dvorištu, javila mi se kao i svakog jutra, i ništa nije slutilo na tragediju - priča uznemireni komšija.Naš sagovornik dodaje da je pola sata posle susreta s Milankom video uplakanu Angelinu u dvorištu.- Kroz plač je rekla da čeka policiju jer je Milanka ubijena. Prvo sam pomislio da je možda nastradala od struje, ali kad se malo pribrala, Angelina je ispričala šta je zatekla kad je ušla u sestrinu sobu. Ubistvo se desilo oko 7.30 sati, a u tom trenutku Milanka je bila sama u kući, pošto je Angelina, kako nam je rekla, otišla do prodavnice - priča komšija.Pomagala rodbinuMilanka je godinama radila u Francuskoj, gde je stekla deviznu penziju.- Iz Pariza se vratila u avgustu prošle godine i od tada živela u kući sa sestrom Angelinom. Finansijski je pomagala svu rodbinu, a dok je živela u inostranstvu, bukvalno je izdržavala brata i sestru pošto nisu imali posao. Nastavila je da ih izdržava i po povratku u Srbiju, međutim, njena penzija nije bila dovoljna da podmiri sve potrebe - rekao je izvor Kurira blizak istrazi. Istražni sudija Ivan Zarić rekao je da na osnovu tragova nema sumnje da je reč o ubistvu.

Našla telo... Sestra Angelina
Našla telo... Sestra Angelina

Ubica živeo samIZNAJMIO STAN U CENTRU ČAČKANaš izvor navodi da su na telu starice bile vidne povrede nanete oštrim predmetom, najverovatnije nožem, i da je motiv zločina po svemu sudeći koristoljublje.- Milanka je, navodno, nedavno dala bratu novac za adaptaciju kuhinje, ali to njemu izgleda nije bilo dovoljno, pa se sa sestrom svađao tražeći još para, koje ona nije imala - kaže naš izvor iz istrage, i dodaje da osumnjičeni Zoran nije živeo sa sestrama, već u iznajmljenom stanu u centru Čačka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track