Čanak: Mrkonjić je glup!

Pljuvačina

Čanak: Mrkonjić je glup!

Politika -
Lider LSV pocepao Kurir kako bi uzvratio Mrkonjiću, koji je za naš list rekao da Čanak ne može da pocepa ni novine, a kamoli Srbiju

BEOGRAD - Paljba na sve strane!Lider LSV Nenad Čanak demonstrativno je pocepao Kurir na konvenciji u Sremskoj Mitrovici u petak veče samo da bi uzvratio udarac ministru infrastrukture Milutinu Mrkonjiću, koji je za naš list - osvrćući se na separatističke motive u predizbornom spotu LSV - rekao da Čanak ne može da pocepa ni novine, a kamoli Srbiju.

- Ja sam novine pocepao, a on je i dalje glup! Na mestu gde je rođeno devet rimskih imperatora moramo se setiti Kaligule, koji je konja uveo u senat, a ministar Dačić je uveo vola u Vladu Republike Srbije - kazao je Čanak, koji ministra infrastrukture inače naziva i „konjić Mrkonjić“.

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić nije ostao ravnodušan na prozivke.

- Uopšte me ne interesuje ta budaletina! Imam pametnija posla, obilazim gradilišta, pokazujem ljudima šta sam uradio! Neka on svojim biračima objasni šta je to sve ovo vreme uradio za njih - uzvratio je Mrkonjić.

Ovaj rat počeo je provokativnim predizbornim spotom LSV u kojem Čanak na tamburici svira pesmu „Čamac na Tisi“, istu onu koju je pre nekoliko godina u jednoj emisiji TV Pink otpevao na svoj način: „Davno beše, sećam se ja, kad na Dunavu je bila granica, to su bili dani sreće, što se više vratit neće, al’ još na tome radim ja“. Mrkonjića je to žestoko iznerviralo:

- Kakav Čanak?! Ta budaletina ne može ništa da pocepa, ni novine! Ne znam ko je čovek! Anonimus! Šta je uradio za 12 godina?! Ja sam napravio auto-put ka Evropi, a on hoće da uzme auto-put! Budaletina jedna! On će da priča o granici na Dunavu! Kvazipolitičar! - rekao je Mrkonjić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track