Bahato

Čanak tukao Lešanovića zbog devojke (20)

Politika

Lider LSV izgubio živce jer je devojka flertovala sa Pavlom

nenad canak zoom

NOVI SAD - Nenad Čanak, narodni poslanik i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, i njegova dva telohranitelja pretukli su Pavla Lešanovića iz Beograda zbog devojke?! Pavle Lešanović kaže  da ne zna zbog čega je dobio batine, jer u kafini nije bilo varničenja između njega i Čanka.
Kako tvrdi, on je lideru LSV prišao i rekao da ga simpatiše i pohvalio ga.

Međutim, očevici kažu da je dvadesetogodišnja devojka koja je bila u društvu sa Čankom flertovala sa Pavlom, što je kod njega izazvalo ljubomoru i bilo razlog za tuču. Podsetimo,Čanak je sinoć sa svojim telohraniteljima brutalno prebio Lešanovića ispred kafane "Tako je suđeno" u Novom Sadu, koju drži Dača Ikodinović.

Kako Kurir saznaje do napada je došlo oko dva sata po ponoći, a prethodno su pretučeni Lešanović i Čanak sedeli za istim stolom sa Dačom Ikodinovićem koji im je zajednički prijatelj.

Čanak se pred fajront sa svima pozdravio i izašao, ali je na parkingu sačekao da i izađe i Lešanović. Čim se pojavio, na njega su nasrnula trojica telohranitelja i Čanak lično.

Nesrećnog čoveka oborili su na pod, krvnički ga šutirali i gazili, a lider LSV ga je psovao i udarao štapom po glavi i licu. Dok su ga bodigardovi tukli Čanak je vikao iz sveg glasa: Ubij pičku beogradsku i udri stoku, ne može on u mom Novom Sadu tako da se ponaša.

Pavle Lešanović ima teške telesne povrede i planira da podnese krivičnu prijavu protiv Čanka i njegovih telohranitelja.

(S.S.)

Novosadska policija: Kasno prijavio tuču

Pavle Lešanović je, nakon dolaska u beogradski Urgentni centar, napad prijavio prvo beogradskoj policiji, ali tamo su mu objasnili da je sporni događaj trebalo da prijavi policiji u Novom Sadu. Zbog toga je Lešanović telefonom nazvao novosadsku policiju i prijavio da je brutalno pretučen, potvrdio je za Kurir Stevan Krstić, zamenik načelnika Policijske uprave Novi Sad.
- Tačno je da smo mi dobili telefonsku prijavu, ali tek nekoliko sati nakon što se odigrao navedeni događaj. Policijska patrola je odmah po prijavi izašla na lice mesta, ali tamo nije nikoga zatekla. Problem je to što oštećeni nije slučaj nama prijavio odmah. Sada proveravamo sve detalje i navode iz Lešanovićeve izjave, kao i učesnike spornog događaja koje je on prijavio - rekao je za Kurir Krstić.MUP formirao radnu grupu zbog Čanka

Kuriru je u vrhu MUP Srbije potvrđeno da je zbog celog slučaja formirana radna grupa Uprave policije i Kriminalističke policije kako bi se ispitale sve okolnosti incidenta. - Oni će ispitati ceo slučaj i razjasniti sve okolnosti do kraja. Kada se budu utvrdile sve činjenice i okolnosti zbog delikatnosti slučaja policija je će izdati dalje naloge u skladu sa zakonskim propisima - rečeno je u vrhu MUP.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (84)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Savatije

  Savatije

  Nadam se samo da radna grupa nece doci do zakljucka da je Lesanovic sam pao na Cankov stap. Vise puta :D

  165 Odgovori 
 • Osuda

  Osuda

  Izvolite Canka sad tamo gde treba. Dokle vise da se ovako ponasa i dozvoljava sebi sve. Pa sta je on to posebno u odnosu na druge? Politicar? E pa ne zasluzuje vise da se bavi sa tim treba mu zabraniti.

  143 Odgovori 
 • vuk 66

  vuk 66

  Vreme je da se Čanak prestane da tandrče jer ako je za fajdu od njega dosta.

  109 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Zoran Krnjajic

  Zoran Krnjajic

  E neka je izmlatio tu bitangu, svaka mu čast! Ne znam ništa o tom lešanoviću, ali je on jedan od onih kome na njušci piše ko je! A u zemlji u kojoj ni jedna institucija ne funkcioniše, ovo bi trebalo da bude primer svakome kako treba štititi sebe i svoju porodicu!

  0 Odgovori 

Najčitanije

Facebook

Izjava dana

Već sam testirala zaposlene - došla sam jutros i bila poražena time što je 80 odsto kancelarija zaključano Maja GojkovićMaja Gojković

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!
Na vrh