CARSKI: Željko iskeširao 3.000 evra za porođaj?!
Foto: Damir Dervisagic

Jovana na svet donela malog Kostu

CARSKI: Željko iskeširao 3.000 evra za porođaj?!

Stars -
Oni su želeli da voditeljka ima sav komfor dok se porađa, pa su zato izabrali privatnu kliniku

Željko Joksimović ne može da sakrije radost zbog rođenja sina Koste koji je na svet stigao u četvrtak posle podne. Jovana Joksimović je na privatnoj klinici na Novom Beogradu carskim rezom na svet donela sina, a ponosni roditelji su za porođaj izdvojili 3.000 evra, koliko je koštao ovaj hirurški zahvat.

"Jovana je u četvrtak u18.13 na svet donela prelepog dečaka kome su dali ime Kosta. Ona se porodila carskim rezom, a kako je porođaj bio u jednoj poznatoj poliklinici, Jovana i Željko su morali da plate 299.000 dinara, što je oko 3.000 evra. Oni su želeli da Jovana ima sav komfor dok se porađa, pa su zato izabrali privatnu kliniku", rekao je izvor blizak paru i dodao da se Jovana odlično oseća iako se porodila 25 dana pre termina koji su joj doktori odredili.

"Srećan sam, cela porodica je presrećna, Za dečaka smo odabrali ime Kosta zato što nam je bilo najlepše od svih koje smo imali na spisku, a i to ime mu i pristaje. Jovana i beba su odlično, a ja ne mogu da vam obišem koliko sam srećan, to je poseban osećaj", izjavio je ponosni tata.

I Mina slavila dolazak brata

Ćerka Željka Joksimovića iz prvog brata Mina sa prijateljima je u gradu proslavila dolazak brata Koste. Ona je na društvenoj mreži Fejsbuk postavila fotografiju pred sam izlazak u provod i sve vreme se veselila jer se njihovoj porodici pridružio jedan dečak. Ona je veoma srećna zbog rođenja Koste.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track