ĆAZIMOVA BIVŠA PROZVALA ANU NIKOLIĆ: Sedi kod kuće i heklaj!

Ljute suparnice

ĆAZIMOVA BIVŠA PROZVALA ANU NIKOLIĆ: Sedi kod kuće i heklaj!

Stars -
na pitanje da li će nositi i haljine Ane Nikolić koja se bavi kreiranjem rekla je: Neću, ja sam već napravila izbor svog kreatora

Bivša devojka Ćazima Osmanija, Manda Popović pojavila se na nedelji mode u Crnoj Gori, gde je otvorila i zatvorila reviju Suzane Perić.

"Suzana i ja se godinama družimo i ona mi je par puta predlagala da nosim njene haljine, ali mene to nikada nije privlačilo. Međutim, toliko mi se dopala kolekcija da nisam mogla da odolim, a da ne obučem ove savršeno ukrojene haljine. Oduševljena sam i bojama i modelima, haljine su tako vedre, vesele, ženstvene da je prosto nemoguće odoleti im. Od svake žene prave divu. Ponosna sam što imam tako talentovanu drugaricu", izjavila je Manda, a na pitanje da li će nositi i haljine Ane Nikolić koja se bavi kreiranjem rekla je:

"Neću, ja sam već napravila izbor svog kreatora", kaže Popovićeva i Nikolićevoj poručuje: "Pomenuta neka sedi kod kuće i hekla".

Podsećamo da se na proslavi povodom otvaranja Televizije „Grand“ kontroverzni albanski biznismen i srpska pevačica nisu ni pozdravili, ali je Ćazim Osmani, poznat pod nadimkom Feliks, tvrdio da je još u kontaktu s Anom Nikolić.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track