CECA DOBRA SVEKRVA: Birala sam prsten za Veljkovu devojku!

Maša zadovoljna

CECA DOBRA SVEKRVA: Birala sam prsten za Veljkovu devojku!

Stars -
Išla sam sa Veljkom da za Mašu izaberemo prsten, koji joj je dao kao božićni poklon, a ja im želim da još dugo budu zaljubljeni i da se vole kao i do sada, rekla je pevačica

Iako ima samo 17 godina, sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović ne smatra da je mlad da bi stao na ludi kamen, pa se tako u sredu uveče verio sa svojom devojkom Mašom (17) i tom prilikom joj poklonio prelepi prsten sa skupocenim kamenom.

Naime, Veljko je na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da se posle mesec dana zabavljanja verio sa ćerkom Zvezdana Terzića, predsednika OFK Beograd, i najavio da će ona uskoro postati gospođa Ražnatović.

Ceca je ispričala da je učestvovala u odabiru prstena, ali da je to bio božićni poklon za Veljkovu devojku. "Veljko i Maša su toliko zaljubljeni da se vere svakih pet minuta", uz osmeh nam je rekla Ceca i otkrila da je birala prsten za Terzinu ćerku.

"Išla sam sa Veljkom da za Mašu izaberemo prsten, koji joj je dao kao božićni poklon. Mogu vam reći da joj prsten lepo stoji, a i ona je prelepa mlada devojčica. Ja im želim da još dugo budu zaljubljeni i da se vole kao i do sada. Da se ta veridba desila, pa valjda bih ja bila među prvim zvanicama", vidno raspoložena izjavila je Ražnatovićeva.

Inače, Veljko ne krije da je ludo zaljubljen u Mašu, a u prilog tome ide i informacija da je svoju devojku doveo na slavu i tada je predstavio porodici i prijateljima. Na društvenim mrežama ne prestaje da je obasipa komplimentima, dok na sve strane kači zajedničke fotografije.

Kako pričaju njegovi prijatelji, za njegove manire i džentlmensko ophođenje prema devojkama najviše je zaslužna mama Ceca, sa kojom ima otvoren odnos i koja ga dosta savetuje.

Do komentara Zvezdana Terzića nismo uspeli da dođemo, ali kako saznajemo, bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije nije bio upoznat s tim da će njegova mezimica dobiti prsten i da su njene i Veljkove namere toliko ozbiljne, jer su i dalje deca i nisu čak ni punoletni.

Cecin sin je na svom profilu nekoliko puta stavljao i brisao statuse, a poslednje što je napisao govorilo je da je veoma ozbiljan u svojim namerama.

"Maša Teržić buduća Ražnatović", napisao je sin folk zvezde, a onda se pohvalio prstenom koji je poklonio svojoj devojci. Ceo dan se svojim prijateljima zahvaljivao na čestitkama i opisivao koliko je srećan zbog svega što se desilo. "Pa j*bote, ja sam sada veren čovek. Do j*ja, ćaleta mi", napisao je Veljko.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track