Ceca: Kupiću mnogo Melininih haljina
Foto: Nemanja Pančić

Glamurozno, kreatorka pobrala aplauze na pisti

Ceca: Kupiću mnogo Melininih haljina

Pop kultura -
Na modnoj reviji supruge Harisa Džinovića glavne zvezde bili Svetlana Ražnatović i Goran Bregović
1 / 6 Foto: Nemanja Pančić

Suprug najveća podrška.Brojne poznate ličnosti podržale su sinoć reviju Meline Džinović, koju je održala u prelepom ambijentu TC „Stadion“, a najveću pažnju izazvali su Svetlana Ceca Ražnatović i Goran Bregović.

Prvo je stigao Brega, koga su svi zapazili, a nakon dvadesetak minuta pojavila se i Ceca sa šeširom na glavi. Tokom revije njih dvoje su, kao i ostali gosti, s oduševljenjem pogledali kolekciju novih prolećnih haljina Harisove supruge. Manekenke su prošetale nekoliko modela koje će sigurno mnoge poznate ličnosti uskoro nositi jer će se od utorka prodavati u Džinovićkinom butiku. Melina se na kraju poklonila na pisti i dobila gromoglasan aplauz.Ceca Ražnatović bila je oduševljena haljinama:- Toliko mi se svidela kolekcija da ću kupiti mnogo toga. Često nosim njene modele. Haljine su divne.Kada smo Bregu pitali da li mu se dopala revija, on je šaljivo odgovorio:- Ne radim večeras.Melinin suprug Haris takođe je zadovoljan uspehom svoje žene. Bez obzira na to, kaže, ne dozvoljava da ga ona oblači.

- Došlo je mnogo poznatih ličnosti, koje su naši prijatelji i kolege, pa to nije čudno. Melinu mnogo podržavam jer je dobar kreator. Haljine su sjajne, ali ona me večeras nije obukla (smeh). Ja se sam oblačim jer ceo život provodim u majicama, košuljama i farmerkama. Među poznatima bili su i Slavica Eklston, Savo Milošević sa suprugom, Ana Bekuta, Raka Marić, Ljupka Stević, Danijela Karić Martać, Simon De Karić i drugi.

Kakvi maniri?!SLAVICA EKLSTON OTERALA NOVINARESlavica Eklston iz Londona je doputovala samo zbog revije Meline Džinović. Međutim, jedna od najbogatijih žena na svetu verovatno je „ustala na levu nogu“, pa je oterala sve novinare koji su joj prišli da uzmu izjavu. Prvo ih je dobro odmerila od glave do pete, a potom je odmahnula rukom i drsko rekla: „Ne može“! Baš kulturno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja