CECA: Nataša Kovačević je devojka hrabrost, uz nju sam dok ne ozdravi!

Posetiće košarkašicu

CECA: Nataša Kovačević je devojka hrabrost, uz nju sam dok ne ozdravi!

Stars -
Ona je primer svima nama. Ona je za mene devojka snaga, vera, hrabrost. Treba da bude simbol svim ljudima, smatra Ceca

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović obećala je da će posetiti i Natašu Kovačević koja je izjavila da joj Cecine pesme pomažu da brže ozdravi. Košarkašica Đera i srpska reprezentativka Nataša Kovačevićpovređena kada je autobus njenog kluba Đer sleteo sa puta, a lekari su morali da joj amputiraju nogu.

Pevačica Ceca će svoju publiku obradovati ekranizacijom pesme "Turbulento" sa svog aktuelnog albuma "Poziv".

Košarkašica Nataša Kovačević nedavno je izjavila da joj Cecine pesme pomažu da što pre ozdravi, a Ceca za nju ima samo reči hvale. "Ona je primer svima nama. Ona je za mene devojka snaga, vera, hrabrost. Treba da bude simbol svim ljudima", smatra Ceca i dodaje da će prvom sledećom prilikom posetiti Natašu.

U zadimnjenom noćnom klubu i sa mnogo statista, Ceca je snimala spot za pesmu "Turbulentno". Nakon pesme "Da raskinem sa njom", Ceca se na ovaj korak odlučila samo zbog svojih fanova.

"Publika je izglasala da za ovu pesmu uradim spot. Najviše sam želja dobila za tu pesmu", rekla je pevačica u emisiji Ekskluziv.

Ceo spot je bio ideja Miloša Nadaždina, a na pitanje da čime bi pevačica mogla da obeleži ovaj spot, Ceca je odgovorila u šali: "Mogu da se bacim sa 25. sprata...Šalim se, naravno, ne mogu zbog svojih obožavalaca i dece i porodice".

Podsetimo da će Ceca 21. i 22. novembra održati koncerte u Novom Sadu gde će nastaviti sa promocijom novih pesama.

http://www.youtube.com/watch?v=XJZGKCPUHcg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track