CECIN SIN: Mama i Terza su oduševljeni veridbom!

Aminovali

CECIN SIN: Mama i Terza su oduševljeni veridbom!

Stars -
Veljko Ražnatović tvrdi da su njegova majka, folk zvezda Ceca Ražnatović, i njegov budući tast, direktor OFK Beograd Zvezdan Terzić, oduševljeni njegovom veridbom sa Mašom Terzić

Veljko Ražnatović (17) tvrdi da su njegova majka, folk zvezda Ceca Ražnatović, i njegov budući tast, direktor OFK Beograd Zvezdan Terzić, oduševljeni njegovom veridbom sa Mašom Terzić (17)

Cecin sin je otkrio detalje veridbe i priznao da ipak još nije spreman da stane na ludi kamen.

"Meni ništa nije neobično što smo se verili, sve je isto kao i pre, samo je prsten na ruci", kroz osmeh je rekao Cecin naslednik.

"Ne planiramo svadbu jer smo još uvek mladi, za to ima vremena. Kada sam Maši dao prsten, bila je iznenađena, ali nije bilo suza, samo izliva ljubavi. Majka je sa mnom izabrala prsten, a kada sam im rekao za veridbu, svi su bili iznenađeni jer sam još mlad, ali su i moja i njena porodica ovu vest lepo prihvatili", rekao je on.

Veljko je juče ujutru krenuo na Kopaonik, gde će sa svojom izabranicom uživati u prvim danima veridbe.

"Trenutno smo na Kopaoniku, ali mi je krivo što nema snega. Ovde ćemo Maša i ja uživati narednih nekoliko dana", kazao je Veljko.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Terzić: To su samo dečje igre!

Iako Veljko tvrdi da su svi oduševljeni veridbom, Zvezdan Terzić je poručio da su se njegova ćerka i Cecin sin samo šalili.

"Nije istina da su se verili, to su samo dečje igre! Ostavite ih na miru, oni su maloletni", rekao je Terzić i dodao da njegova ćerka nema profile na društvenim mrežama, na kojima izjavljuje ljubav Veljku.

"To su lažni profili, ona se ne dopisuje ni sa kim!"

Terzić smatra da ovim povodom nema potrebe da se čuje sa budućom prijateljicom Cecom Ražnatović.

"Nisam se čuo sa Cecom i nema potrebe za tim", dodao je on.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track