ZAVRŠIO U URGENTNOM: Cecin sin me pretukao!
Foto: Cile, Damir, Kurir

Mladić (17) prebijen kod Marakane

ZAVRŠIO U URGENTNOM: Cecin sin me pretukao!

Crna Hronika -
Optužba: Mihailo Jovanović (17) tvrdi da ga je naslednik folk zvezde napao ispred svoje vile na Dedinju

BEOGRAD - Žestok momak.Maloletni Mihailo Jovanović (17) primljen je sinoć oko 23 sata u Urgentni centar sa tvrdnjom da ga je u Ulici Ljutice Bogdana 1 pretukao Veljko Ražnatović (17), sin Svetlane i Željka Ražnatovića Arkana.Završio u UrgentnomNaša ekipa je sinoć našla Jovanovića u Urgentnom centru kako leži na kolicima, dijagnostika je još uvek bila u toku i bio je sam. Teškom mukom se borio da za naš list kaže šta se zapravo dogodilo.

Kaže da je žrtva... Mihailo Jovanović u razgovoru s našom novinarkom
Kaže da je žrtva... Mihailo Jovanović u razgovoru s našom novinarkom

- Ne mogu da pomerim ruke, mnogo me boli glava - rekao je Mihailo i nastavio:- Bio sam s drugom na Dedinju, krenuli smo u grad. Kad smo prvi put prošli pored Cecine kuće, čuli smo Veljka kako viče: „Pi.ke, šta je, pi.kice“. Pogledao sam ka njegovom prozoru. Prošli smo i kad smo se vratili na stanicu, koja je ispred njihove kuće, Veljko je vikao gledajući u mene: „Šta gledaš, pi.kice, s.so jedna“. Potom je došao na stanicu i udario mi dva šamara. Krenuo sam da se branim i onda je došlo još nekoliko njih, verujem da su iz obezbeđenja, počeli su da me šutiraju uz obrazloženje: „Znaš li ti koga biješ“, gurnuli su me na frižider i nekom motkom su me udarali, najviše po glavi. Tukli su me i ostavili me da ležim na pločniku jer nisam mogao da se pomerim - rekao je dečak.Prema njegovim rečima, u tuči je povrede zadobio i jedan njegov drug, ali ne zna šta se posle s njim dogodilo, a dvojica drugara otišla su da traže pomoć u obližnjem kafiću. Naša ekipa našla je i taj lokal, u kome nam je konobarica potvrdila ovaj deo priče.

Otac u šoku- Zvali smo Hitnu pomoć i policiju i otišli do dečaka. Plašila sam se da ne dobije gušenje jer nisam znala kakve su povrede u pitanju - rekla je konobarica, koja nije želela da joj objavljujemo ime.Mihailov otac Milan Jovanović, kome smo mi javili da mu je sin povređen, ne može da veruje šta se dogodilo.- U šoku sam, spavao sam kad ste mi vi javili da mi je dete u Urgentnom centru. Podneću krivičnu prijavu protiv onih koji su mi tukli sina. Išli su po druga da izađu u grad. Deca nisu očekivala napad, a kad mu je, kako mi je Mihailo rekao, Veljko udario šamare, normalno je da će da se brani - rekao je Jovanović i dodao da se nada samo da mu sin nije zadobio teže povrede.Pokušali smo da što više saznamo o samom slučaju od Cece, međutim, do zaključenja ovog izdanja ona nije odgovarala na naše pozive.

Ceca RažnatovićMOJA DECA NE SMEJU DA BUDU BAHATASrpska folk zvezda Svetlana Ražnatović često je u medijima viđana sa svojim sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom, koje je dobila u braku sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. U brojnim intervjuima i iskrenim svedočanstvima nije se libila da govori otvoreno o svemu, uključujući i svoju decu.- Volela bih da Veljko i Anastasija budu dobri ljudi i vaspitavam ih u tom duhu. Moraju da budu obrazovani, savesni, pošteni, da nikad drugima ne rade ono što ne bi voleli da drugi urade njima. Vaspitavam ih tako da ne smeju da budu bahati - rekla je Ceca svojevremeno.

Brutalan sportVELJKO KAO MMA BORACKrajem prošle godine na Jutjubu je osvanuo snimak treninga Veljka Ražnatovića, koji već neko vreme trenira MMA, jednu od najkrvoločnijih borilačkih veština. Na snimku se vidi kako u iscrpljujućim treninzima Veljku pomaže najpoznatiji srpski ultimat-fajter Dušan Džakić. Mladi Ražnatović je trenirao i kik-boks sa vicešampionom sveta i sedmostrukom prvakinjom države u kik-boksu Stankom Pejović, inače bivšom telohraniteljkom svog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track