Čekanje na granici do 30 minuta

Srbija

Autor:

BEOGRAD - Saobraćaj u Srbiji je danas umerenog intenziteta i obavlja se uglavnom po suvim kolovozima, a na graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 30 minuta

Saobracaj, horgos, ams,

BEOGRAD - Saobraćaj u Srbiji je danas umerenog intenziteta i obavlja se uglavnom po suvim kolovozima, a na graničnim prelazima vozila se zadržavaju do 30 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

U Srbiji, prema podacima Operativnog centra AMSS-a, preovlađuje oblačno vreme sa povremenom kišom.

AMS S upozorava na pojavu takozvanih "udarnih rupa" na putevima u Srbiji, koje mogu da oštete vozila i ugroze njihovu bezbednost.

Svi koji nameravaju da putuju u inostranstvo treba na vreme da pribave neophodna dokumenta - zeleni karton, koji se može kupiti u osiguravajućoj kući koja je izdala polisu osnovnog osiguranja za vozilo i međunarodna vozačka dozvola, koja je neophodan dokument u većini zemalja Evropske unije.

Ako tokom putovanja vlasnik nije u vozilu ili je ono u vlasništvu lizing kuće ili pravnog lica, obavezna je i dozvola za uparavljanje tuđim vozilom u inostranstvu, koju izdaje AMSS.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (1)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

  • bre

    bre

    Kada ce nasa drzava krenuti da stiti nase gradjane u Madjarskoj ? Pre 3 dana sam stajao 3 sata na Madjarskoj strani bez vidljivog razloga u kolini i ekao da predjem u Srbiju. Nije bilo cekanja na nasoj strani nego Mdjari KAO nesto kontrolisu a samo traze da se caste ? Madjarski carinici i policajci nas reketiraju na granici , dokle ce to da se trpi ... više i da se cuti ? Sa Hrvatima i Slovencima smo bili u Ratu i opet se ljudi lepo prema nama ponasaju i nema nikakvih problema ili trazenja Gulas Gelda . Pisao sam i Madjarskom ministarstvu inostranih poslova i u Brisel sam pisao agenciji za korupciju.

    11 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Andrej Vučić može sam po službenoj dužnosti da pokrene postupak kontrole Saša Janković

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!