ĆELIJA: Mišković deli deset kvadrata sa tri cimera!
Foto: Nemanja Pancic

Hapšenje Miškovića: Pad najvećeg srpskog tajkuna

ĆELIJA: Mišković deli deset kvadrata sa tri cimera!

Politika -
Vlasnik „Delte“ smešten je u ćeliju od 10 kvadrata, u kojoj osim dva metalna kreveta na sprat ima i kasetu, sto, stolicu, ali i televizor

BEOGRAD - Zbunio se!

Vlasnik „Delte“ Miroslav Mišković smešten je u sobu od 10 kvadratnih metara, a deli je s još tri cimera, saznaje Kurir.

- Čim je u sredu iz policije prebačen u zgradu u Ustaničkoj ulici, prošao je redovne preglede, a onda je odveden u ćeliju. Nije imao nikakve primedbe na smeštaj, ali se videlo da ga je zbunio novi životni prostor - kaže izvor Kurira iz suda.

Miškovićeva ćelija ima dva kreveta na sprat i najosnovniji nameštaj.- Na raspolaganju su mu metalna kaseta za lične stvari, sto, stolica i toalet. U njemu su WC šolja, umivaonik i tuš. Stalno ima tople vode - kaže izvor Kurira iz suda.

U šali dodaje i da su oni koji su gradili i opremali ćelije u Ustaničkoj ulici mislili i na one koji dolaze iz bogatih domova.- Ima tu i malo luksuza. Slavina radi na senzor! - kaže sagovornik Kurira. Mišković do sada nije imao nekih posebnih prohteva, čak ni u pogledu hrane.

- Ako bude nezadovoljan zatvorskom hranom, moći će da je svakodnevno dobija od kuće ili naručuje obroke iz restorana - dodaje on.

Miroslav Mišković, kako Kurir nezvanično saznaje, prvi dan u pritvoru prekratio je gledanjem televizije.- Da li su pratili gostovanje Aleksandra Vučića na RTS ili su se pak opredeli za neku igranu seriju, oni jedini znaju - kaže sagovornik Kurira iz suda.

Mišković navikao na luksuz, a sada će ovde spavati
Mišković navikao na luksuz, a sada će ovde spavati

Tužilac traži pritvor do 30 dana

- Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istrage protiv svih uhapšenih i predložilo da se Miroslavu i Marku Miškoviću, Milu Đuraškoviću i još petorici osumnjičenih odredi pritvor do 30 dana - izjavio je sinoć tužilac Miljko Radisavljević.Iz novog doma Mišković je na saslušanje izveden poslednji, juče oko 18 sati, i tri sata je negirao sve navode krivične prijave. Izvor Kurira kaže da je ostavljao utisak čoveka zabrinutog za svoju sudbinu i da o pretnjama Aleksandru Vučiću nije bilo reči.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track