ĆERKA BRUSA VILISA U TOPLESU: Prošetala gola ulicama Njujorka u znak protesta!
Foto: Tviter

Zbog zabrane pokazivanja ženskog tela na Instagramu

ĆERKA BRUSA VILISA U TOPLESU: Prošetala gola ulicama Njujorka u znak protesta!

Pop kultura -
Gole ženske grudi i bradavice nisu dozvoljene na Instagramu, čak i ako se koriste u svrhu promo kampanja u borbi protiv raka grudi

Skaut Vilis, ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur skinula se u toples i prošetala ulicama Njujorka u znak protesta protiv zabrane pokazivanja golog ženskog tela na Instagramu.

Gole ženske grudi i bradavice nisu dozvoljene na Instagramu, čak i ako se koriste u svrhu promo kampanja u borbi protiv raka grudi.

Skaut Laru Vilis je glumica koja ima 22. godine. Ona je pronašla način kako da se pobuni protiv takve zabrane. Ona je išla ulicama Njujorka gola, kupovala u cvećari... Inače, u ovom gradu je toples zakonski dozvoljen.

"Legalno u Njujorku, ali ilegalno na Instagramu", napisala je uz svoje fotografije sa ulice Skaut, a potom ih je postavila i na Tviter.

"Ako vam se ne sviđa ono što objavljujem na svom profilu, ne morate me više pratiti na Tviteru. Osećam se prijatno u svom telu i odbijam da dozvolim da mi iko drugi diktira kako doživljavam sebe i svoje telo", napisala je Skaut u jednom postu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja