Ubila majku u poljskom WC
Foto: Nemanja Pančić

Priznala ubistvo

Ubila majku u poljskom WC

Crna Hronika -
Zuzana K. je sama posle ispitivanja priznala ubistvo, a zatim policiji predala pištolj kojim je izvršeno ubistvo

PANČEVO - Godinama se svađale!- Deco, izvinite... Nisam mogla više da izdržim. Pazite jedan na drugog, platite struju i druge račune i brinite o kući.Ovo je, u suzama, bilo poslednje što je Zuzana K. (48) iz Kovačice rekla svojim sinovima pre nego što su je policajci odveli u pritvor zbog sumnje da je u petak ujutro hicima iz pištolja u poljskom klozetu u dvorištu porodične kuće usmrtila majku Zuzu S. (70). Zuzana je na saslušanju u policiji priznala da je majci ispalila šaržer u leđa i potiljak. Nakon toga je pištolj bacila u jarak kod Debeljače, a potom utrčala u kuću i probudila sina Zorana (28).Probudila sina- Rekla mi je da hitno izađem i vidim šta je s bakom... Stalno je ponavljala: „Baka tamo leži i ne pomera se“. Probudio sam polubrata Denisa K. (19) i zajedno smo otišli u dvorište. Bakino telo sam zatekao u nekom čudnom, čučećem položaju... Kad sam video krv na glavi, prestravio sam se i odmah pozvao Hitnu pomoć i policiju - priča Zoran, koji je još u šoku zbog tragedije. Njegov polubrat Denis dodaje da su se majka i baka stalno svađale i da je među njima postojala jaka mržnja još od Zuzanine 19. ili 20. godine.- Nikako nisu mogle zajedno, često su se svađale, a dešavalo se i da tokom svađe guraju jedna drugu kao da će se potući. Nekad su ti njihovi sukobi bili toliko mučni da smo brat i ja bežali od kuće u igraonicu ili bilo gde drugde, samo da ih ne gledamo - priča Denis.On dodaje da je ljut na majku što je ubila baku!- To nije bio način da se reše problemi u kući. Ipak, bez obzira na to što je to uradila, volimo je, ona je naša majka - kaže Denis.Otkud majci pištolj?On i brat čude se odakle majci pištolj kojim je počinila zločin jer u kući nisu imali oružje.- Policija je oružje našla kod Debeljače. Majka im je pokazala gde je bacila oružje, a mi ne znamo odakle njoj pištolj - objašnjava Denis.Protiv Zuzane je pokrenuta istraga.- Zuzana je privedena kod tužioca, a posle saslušanja određen joj je pritvor do 30 dana - izjavila je Gordana Čolić, viši tužilac u Pančevu... Rezultati obdukcije ubijene žene biće poznati u ponedeljak.

Mesto zločina... WC u dvorištu kuće
Mesto zločina... WC u dvorištu kuće

SkromnoŽIVELI OD BABINE PENZIJERođaci ubijene starice kažu da je porodica živela od penzije pokojne Zuze i poljoprivrednih radova.- Zuzana se dvaput udavala i isto toliko puta razvodila. Posle drugog razvoda živela je sa sinovima kod majke Zuze - ispričali su rođaci.

Arsenal u stanuPIŠTOLJ DOBILA OD PRIJATELJA?Istražitelji veruju da je Zuzana ubila majku pištoljem za koji nije imala dozvolu.- Prilikom saslušanja ona je rekla da joj je pištolj dao prijatelj da bi se zaštitila. U kući smo našli i pušku, za koju nije imala dozvolu, pa će protiv nje biti podneta i prijava za nezakonito posedovanje oružja - kaže izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track