CIA kontroliše Arsenija Jacenjuka pomoću sajentologije!
Foto: Reuters

Pozadina ukrajinske krize

CIA kontroliše Arsenija Jacenjuka pomoću sajentologije!

Planeta -
Neopentakostalci, sajentolozi, grčki katolici i niz kultova imaju značajnu ulogu u majdanskom pokretu, tvrdi profesor Aleksandar Dvorkin

MOSKVA - Iza ukrajinske krize postoji tajni plan grupe verskih kultova i sekti u kojem učestvuje sam poltički vrh Ukrajine - pre svega v. d. predsednika Aleksandar Turčinov i premijer Arsenij Jacenjuk, piše Glas Rusije

.Aleksandar Turčenov, na primer, je baptistički pastor povezan s neopentakostalskim verskim grupama, a postoje tvrdnje da privremeni premijer Arsenij Jacenjuk pripada sajentološkom pokretu. Osim tih grupa, istaknutu ulogu u majdanskom pokretu imaju grčki katolici, koji su, uz nis takozvanih novih verskih pokreta, odigrali veoma važnu ulogu.

Kako je moguće da su različite religijske grupe i sekte angažovane u istom političkom cilju?

Skriveni religijski kontekst majdanskog pokreta i ukrajinske krize objašnjava profesor Aleksandar Dvorkin, rusko-američki borac protiv kultova i potpredsednik Evrospke federacije centara za istraživanje sekti.

Dvorkin ima informacije i da u pozadini ukrajinske krize snažno deluje nekoliko izuzetno uticajnih religijskih grupa i i sekti. On navodi da se pouzdano zna da je Jacenjuk, pre nego što se upustio u politiku, pohađao sajentološke kurseve i to pošteno plaćao. Tada je bio u bankarstvu. Zašto je to važnoi?

Osnovni postupak u sajentologiji je takozvana revizija. Svaki sajentolog mora više puta da prođe kroz taj proces. Naravno, to mnogo košta, a svaka revizija traje od dva do četiri sata - i stalno se ponavlja.

Revizija se sprovodi pomoću uređaja koji sajetolozi nazivaju elektro-psihometar; to je neka vrsta jednostavnog detektora laži. Tom prilikom ljudi ispovedaju sve što su učinili u životu, čega se stide, tajne svog seksualnog života, najskrivenije misli i želje, eventualna kršenja zakona, sve što se dešavalo njihovim rođacima, prijateljima i tako dalje.

Svaka revizija snima se kamerom i fajl se čuva u Sajentološkoj crkvi - naravno, to služi za kontrolu.

Nije tajna da sajentološka crkva od 1994. tesno sarađuje sa američkom CIA i daje joj neka svoja saznanja. Na taj način CIA tako ima kontrolu nad tim ljudima.

To je slučaj Arsenija Jacenjuka, zaključuje profesor Dvorkin.

Nažalost, kultovi i sekte su postali uticajni u međunarodnoj politici. Niz vlada ih koristi kao sredstvo međunarodnog pritiska da bi uticale na one vlade koje se ne slažu s njima, zaključuje profesor Dvorkin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track