CIRIH: Albanac pretio da će zapaliti avion!
Foto: Wikipedia

Maltretirao putnike

CIRIH: Albanac pretio da će zapaliti avion!

Planeta -
Muškarac od oko 35 godina je u rukama držao šibicu i flašu sa nepoznatom tečnošću Uz povike "Alah je najveći", počeo je da preti odmah pošto je avion sa više od 150 putnika uzleteo ka Prištini

CIRIH - Jedan Albanac maltretirao je putnike na letu od Ciriha do Prištine, u nedelju u ranim jutarnjim časovima, i uz povike "Alah je najveći" pretio da će zapaliti avion, prenosi prištinska štampa.

Muškarac od oko 35 godina je u rukama držao šibicu i flašu sa nepoznatom tečnošću i pretio da će zapaliti avion.Uz povike "Allahu akbar" (Alah je najveći), muškarac je počeo da preti odmah pošto je avion sa više od 150 putnika uzleteo.

"Svi ćemo otići Alahu! Hoćete li da idemo u raj ili u pakao? Alah je bog, a Muhamed je njegov prorok, u protivnom smo ništa", prenose svedoci reči čoveka koji uznemiravao putnike na visini od 10.000 metara.

Kosovska policija nije mogla da potvrdi ovaj događaj. To nije mogla da uradi ni Valentina Gara, portparol međunarodnog aerodroma u Prištini "Adem Jašari", koja je rekla da o zbivanjima koja se tiču bezbednosti na aerodromu može da govori samo Kosovska policija.

(RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja