ĆIRO BLAŽEVIĆ: Kome smeta Republika Srpska neka ide u PM
Foto: Rojter

Bez dlake na jeziku

ĆIRO BLAŽEVIĆ: Kome smeta Republika Srpska neka ide u PM

Fudbal -
Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek se tera u p...u lepu materinu, poručio je Miroslav Ćiro Blažević

Izjava aktuelnog trenera Slobode iz Tuzle Miroslava Ćire Blaževića da ne vidi ništa sporno u tome da vodi reprezentaciju Republike Srpske, i da bi rado prihvatio poziv Milorada Dodika, prilično je uzburkala strasti na Balkanu.

Reagovalo je "Udruženje hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91", a popularni Ćiro im nije ostao dužan. Iskusni trener je prozvao predsednika Udruženja Mladena Pavkovića.

"Mladen Pavković odgovara na sudu jer je napastvovao devojčicu od 18 godina. To je ta moralna vertikala koja je sada udarila na mene, čoveka koji je mnogo toga učinio za napaćeni hrvatski narod. Nabijem ja njega na k...c! Pa znaš šta je on za mene? Obična k.....a! Eto, to napišite i nemojte da me zajebavate više", rekao je iznervirani Blažević.

Kada se malo smirio, rekao je da ništa ne bi promenio u izjavi da želi da vodi Republiku Srpsku.

"Sve sam rekao ranije i ništa se nije promenilo. Što bi nekome smetala Republika Srpska? Ja sam čovek koji miri ljude, a kome se to ne sviđa, nek se tera u p...u lepu materinu", poručio je Miroslav Ćiro Blažević u izjavi za "Alo sprint".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track