Ćiro Blažević želi da postane selektor Republike Srpske

Želi na klupu

Ćiro Blažević želi da postane selektor Republike Srpske

Fudbal -
Poznati trener smatra da bi mu najveći izazov u karijeri bio da sedne na klupu reprezentacije Republike Srpske

BANJALUKA - Odluka FSBiH da dozvoli utakmicu između reprezentacija Srbije i Republike Srpske koja bi trebala da se odigra u Banjaluci postavio je pitanje selektora domaćina ovog meča. Jedan od onih koji su javno izrazili želju da predvode Republiku Srpsku sa mesta selektora je i Miroslav Ćiro Blažević.

"To bi bilo veliko priznanje za mene. Nikada ne bih odbio takav poziv, uostalom zašto? Ovo podneblje uvek je bilo prepuno talenata i sigurno bi vrlo brzo imali selekciju za respekt. U Banjaluci imam veliki broj prijatelja kao i svuda i siguran sam da bi nam se ambicije lako poklopile. Možda bi mi to bio i najveći izazov u karijeri. Svašta sam prošao, ali krenuti od nule i imati viziju da nešto stvoriš bio bi dodatni motiv da sebe podarim još koju godinu onome što najviše volim, a to je fudbal", rekao je Blažević.

Meč koji već sada izaziva veliku pažnju, po svemu sudeći odigraće se 14. avgusta na stadionu u Banjaluci. Fudbalski savez Bosne i Hercegovine je dao zeleno svetlo, očekuje se još samo pozitivan odgovor FIFA, ali nema sumnje da će i to biti rešeno na zadovoljstvo svih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track