PORODILA SE NA STANICI KOD ADE: Majka i beba devojčica dobro!

Priroda učinila svoje

PORODILA SE NA STANICI KOD ADE: Majka i beba devojčica dobro!

Beograd -
Mladu ženu od 25 godina jutros je na prednjem sedištu njihovog automobila porodio muž, po zanimanju bravar, dok je rođenju prisustvovala njihova ćerkica koja je bila na zadnjem sedištu

BEOGRAD - Na autobuskoj stanici kod Ade Ciganlije ženu od oko 25 godina rano jutros porodio je muž na prednjem sedištu njihovog automobila!, potvrđeno je Kuriru u beogradskoj Hitnoj pomoći.

Rođenju mlađe sestrice prisustovala je i njihova ćerkica od oko 4-5 godina koja je sedela na zadnjem sedištu, javio je čitalac Kurira koji je objasnio da se sve to dešavalo oko 6 časova.

Hitna pomoć je jutros dobila poziv u kojem je rečeno da se jedna mlada žena porađa kod Ade, ali kada su kola stigla na mesto događaja i bebe nije bilo, potvrdila je za Kurir potparolka Hitne pomoći Nada Macura.

- Poziv je primljen u 6.30 sati. Javljeno je da se na autobuskom stajalištu kod Ade, žena porađa. Poziv je primljen kao crveni, najhitniji - kaže dr Macura.

- Kada je ekipa stigla zatekla je samo muža koji je rekao da je on porodio ženu, navela je Macura. Prema njenim rečima, doktorka na licu mesta ga je pitala da li je presekao pupčanu vrpcu, a on je odgovorio da nije.

Takođe, kako je objasnila, on je bio toliko uzbuđen pa je rekao da nije video ni kog je pola dete, ali zamenica direktora Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj prof. Saša Kadija je rekla da je rođena devojčica, teška 3.250 grama, dugačka 52 santimetra.

"Porođaj je bio karličan, ali priroda je učinila svoje. Interesantno je da je suprug koji je bio sa njom i koji joj je pomogao na porođaju po zanimanju bravar", rekla je Kadija.

"Oboje, i majka i beba, su dobro nakon porođaja, a majka, kojoj je ovo drugi porođaj, sada se odmara", naveli su u Kliničkom centru Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track