Čović: Sukob rešavamo u kući

Haos u Zvezdi

Čović: Sukob rešavamo u kući

Fudbal -
Između nas već neko vreme postoji rasprava po nekim pitanjima vezanim za funkcionisanje kluba. Iako su odluke Upravnog odbora bile jednoglasne, sve ćemo kroz klupske strukture rešiti u našoj kući. Ne želim ništa više da komentarišem, izjavio je Čović

BEOGRAD - Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović nije želeo da komentariše incident sa predsednikom kluba Draganom Džajićem istakavši da će sve biti rešeno kroz klupske strukture.

Dvojica visokih funkcionera crveno-belih sukobili su se u sredu na Marakani, gde je Džajić, navodno, udario Čovića posle kraće prepirke i nakon toga napustio stadion uz odluku da podnosi ostavku.

"Između nas već neko vreme postoji rasprava po nekim pitanjima vezanim za funkcionisanje kluba. Iako su odluke Upravnog odbora bile jednoglasne, sve ćemo kroz klupske strukture rešiti u našoj kući. Ne želim ništa više da komentarišem", izjavio je Čović.

Povodom nezapamćenog incidenta sutra će se sastati Odbor za hitna pitanja Crvene zvezde i razmatrati dalje korake zbog navodne Džajićeve ostavke na funkciju predsednika kluba.

Pojedini funkcioneri crveno-belih izjavili su da nemaju informacije o incidentu i izrazili uverenje da Džajić ipak ostaje na čelu kluba.

Čović je nedavno javno kritikovao Džajića i njegove saradnike da sporo rade i ne rešavaju nagomilane probleme u klubu.

Kao primer toga, Čović je naveo da nisu potpisani sporazumi sa užičkom Slobodom i čačanskim Borcem o regulisanju dugova, posle čega bi ovi klubovi trebalo da povuku menice.

Džajić je krajem prošle godine prvo došao na čelo Radne grupe, a potom je ponovo izabran za predsednika na Skupštini, na kojoj je na funkciju došao i Čović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track