ADA U ŠOKU: Penzionisani komandir policijske stanice krao bicikle!

Pre penzije časno nosio uniformu

ADA U ŠOKU: Penzionisani komandir policijske stanice krao bicikle!

Crna Hronika -
Na tavanu porodične kuće M.H. (72) bivšeg komandira policijske stanice iz Ade, pronađena 22 rasklopljena bicikla za koje se sumnja da su ukradena

ADA - Šta još nećemo čuti!

Malo je reći da su policajci u Adi bili iznenađeni kad su otkrili ko bi mogao da bude odgovoran za seriju krađa bicikala u tom bačkom gradiću. Već neko vreme Ađani su se žalili da im sa ulica nestaju dvotočkaši.

Na tavanu porodične kuće M.H. (72) iz Ade, penzinisanog komandira policijske stanice u tom mestu, pronađena su 22 rasklopljena bicikla za koje se sumnja da su ukradena.

Protiv nekadašnjeg kolege koji živi sam, policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio više krivičinih dela krađe:­

" Krađe bicikala nisu retkost ni na našim ulicama, ali nas je zaista iznenadio prizor koji smo zatekli na tavanu njegove kuće. M.H. je službu napustio pre skoro tri decenije, Časno je pre toga nosio policijsku uniformu. Ukradeni bicikli bili su rastavljeni, a neki i prefarbani. Na pitanje šta mu je to trebalo, osumnjičeni M.H. nije znao šta da kaže. Samo je slegnuo ramenima ­potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track