AFERA KANTRIMEN: Lukin ubica pobegao iz Turske!
Foto: Fb

Policija za petama Marku Milićevu, osumnjičenom za ubistvo na Brankovom mostu

AFERA KANTRIMEN: Lukin ubica pobegao iz Turske!

Crna Hronika -
Vozač „kantrimena“, koji je ubio Luku Jovanovića (21), aranžman za letovanje u Kemeru iskoristio kao paravan za bekstvo

BEOGRAD - Marko Milićev (33), ubica Luke Jovanovića (21), nestao je iz Turske, u koju je otputovao 10. avgusta!

Milićev je 10. avgusta avionom odleteo najpre u Istanbul, zatim u Antaliju, odakle je otišao u letovalište Kemer. Iako je MUP Republike Srbije turskim kolegama poslao zahtev da se Milićev locira, uhapsi i izruči Srbiji, on je ipak uspeo da im umakne!- Nakon što je protiv Marka Milićeva podneta krivična prijava, policiji u Turskoj je poslat zahtev da se Milićev uhapsi - kaže naš izvor.

Obezbeđen... Milićev kod sebe ima mnogo novca, lako se krije
Obezbeđen... Milićev kod sebe ima mnogo novca, lako se krije

U tranzituKako saznajemo, MUP Srbije je od MUP Turske dobio potvrdu da je Milićev ušao u Tursku i da nije izašao iz te zemlje.- Međutim, od turske policije nije stigla potvrda da je Marko Milićev lociran u toj zemlji, tako da se sad javlja sumnja da li ga je policija Turske uopšte locirala i, ako ga je locirala, kako je dopustila da im pobegne - objašnjava naš izvor.Prema informacijama našeg sagovornika, Milićev je turistički aranžman za letovanje u Kemeru praktično iskoristio kao paravan za beg!

Žrtva... Luka Jovanović
Žrtva... Luka Jovanović

Pretpostavlja se da je Milićev poneo veliku količinu novca u kešu.- S obzirom na indicije da se bavio trgovinom narkoticima, ne treba da čudi što je imao para kod sebe. Novac mu svakako omogućava da se lakše premešta s lokacije na lokaciju - kaže izvor.

Tragom informacije da je Milićev napustio Tursku, novinar Kurira juče je kontaktirao i s policijom u Turskoj, ali smo od njih dobili odgovor da oni prvi put čuju za ime Marko Milićev! Na telefon policijske stanice u Kemeru javio se policajac Arif Turalj, koji nas je preusmerio na svog šefa.- Mi nismo dobili zahtev ni iz Antalije niti iz Ankare da pratimo i držimo pod prismotrom nikoga, a za ime Marka Milićeva sad prvi put čujem od vas - rekao je šef policijske stanice Kemer u telefonskom razgovoru.Saradnja sa TurskomPodsetimo, Nebojša Stefanović je na konferenciji za novinare rekao da je Marko Milićev, narko-diler iz Beograda, osumnjičen za pogibiju Luke Jovanovića 25. jula na Brankovom mostu i da se on trenutno nalazi u Turskoj. Ministar je kazao i da su kontaktirali s kolegama iz Turske i da je hapšenje Milićeva pitanje dana.Osumnjičeni Milićev tereti se za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, za koje je zaprećena kazna zatvora do osam godina, kao i za nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Premijer Aleksandar Vučić veruje u skoro hapšenje NAŠLI SMO ŠARIĆA, NAĆI ĆEMO I LUKINOG UBICUPremijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da će Marko Milićev, osumnjičeni za ubistvo Luke Jovanovića, biti uhapšen i da je policija obavila odličan posao.- Kad Interpol raspiše poternicu, on ne može da se sakrije, našli smo gospodina Šarića, nemojte da brinete. Imaćemo čoveka za nekoliko dana, važno je da je slučaj razrešen. Policija je pokazala da je država jača od svih i da radi svoj posao na odlučan i odgovoran način - rekao je Vučić.Premijer je istakao da je zabrinut zbog fenomena da je nekoliko ljudi znalo šta se desilo, a da su krili počinioca i ništa o tome nisu javili.- Čemu to vodi? U šta smo sepretvorili? - zapitao je Vučić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track