AGONIJA I DALJE TRAJE: Mariju Marinković leče Švajcarci!
Foto: Kurir Štampano

Saobraćajka u Makedoniji

AGONIJA I DALJE TRAJE: Mariju Marinković leče Švajcarci!

Crna Hronika -
U toku su opsežne medicinske pripreme za bezbedan, delikatan, najverovatnije helikopterski transport pacijentkinje do Švajcarske jer je Marija Marinković je kao medicinska sestra, zajednom sa suprugom Draganom, bila na privremenom radu u Švajcarskoj i bila njihov osiguranik

SKOPLJE - Agoniji porodice Marinković iz Ćuprije kao da nema kraja. Posle stravične saobraćajne nesreće kod Udova u Makedoniji, u kojoj je poginuo osmomesečni Andrija, a povredama kasnije podlegao i njegov stric Nikola (24), bebina majka Marija (30), teško povređena u udesu, mogla bi da, posle hirurškog zahvata lekara za sanaciju teškog preloma vratnog dela kičme, dalji tok lečenja nastavi u Švajcarsko.

Prema nezvaničnim saznanjima, u toku su "opsežne medicinske pripreme za bezbedan, delikatan, najverovatnije helikopterski transport pacijentkinje do Švajcarske".

www.mkd-news
www.mkd-news

Marija Marinković je kao medicinska sestra, zajednom sa suprugom Draganom, bila na privremenom radu u Švajcarskoj. Kao švajcarski osiguranik, izvesno je da će nastavak njenog lečenja biti organizovan u toj zemlji.

Dragan Marinković danonoćno bdi nad suprugom na odeljenju Klinike za anesteziju u Skoplju.

Na Marinkovićev poziv da se jave svedoci teške nesreće, javio se vozač BMW-a iz Novog Sada, koji je izrazio spremnost da svedoči.

Resorni ministar zdravlja Makedonije najavio je istragu povodom navoda da lekari nisu blagoveremeno reagovali na mestu nesreće, a zvanična informacija biće prosleđena ambasadi Srbije.

( Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track