AKCIJA POLICIJE U SREMU: Uhapšena osmorica dilera, zaplenjeno pet kilograma narkotika!

Šestorica ostala u pritvoru posle saslušanja

AKCIJA POLICIJE U SREMU: Uhapšena osmorica dilera, zaplenjeno pet kilograma narkotika!

Crna Hronika -
Policija je pretresla 101 lokaciju i oduzela 5.281 grama različtih vrsta narkotika, od čega najviše marihuane. Nađeno je 39 stabljika i 100 semenki kanabisa, 119 tableta, sedam flašica metadona, dok je u Šidu otkrivena laboratorija za gajenje marihuane u veštačkim uslovima

SREMSKA MITROVICA - U policijskog akciji na području Srema uhapšeno je osam osoba, zaplenjeno više od pet kilograma narkotika i jedna laboratorija za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima, a oduzeta je i veća suma novca.

Kako je navedeno, policija je pretresla 101 lokaciju i oduzela 5.281 grama različtih vrsta narkotika, od čega najviše marihuane.

Nađeno je 39 stabljika i 100 semenki kanabisa, 119 tableta, sedam flašica metadona, dok je u Šidu otkrivena laboratorija za gajenje marihuane u veštačkim uslovima.

Za osam osoba za koje se sumnja da su neovlašćeno proizvodile, prodavale i posedovale drogu, određeno je zadržavanje do 48 časova.

Policija je saopštila da je po saslušanju u tužilaštvima, za šest osoba određen pritvor do 30 dana.

Prilikom pretresa je nađeno 85.140 evra, 2.080 švajcarskih franaka i 1.475 dolara koji su poslati na veštačenje u Narodnu banku Srbije.

Oduzeta je i puška, tri pištolja, tromblonska mina, tri okvira za automatsku pušku i 206 metaka raznog kalibra, digitalne vage, lule za pušenje droge, mobilni telefoni i kartice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track