AKCIJA U ZUBINOM POTOKU: Dvojica Albanaca uhvaćena sa 10 kilograma marihuane!
Foto: Fonet

Presečen lanac šverca narkotika

AKCIJA U ZUBINOM POTOKU: Dvojica Albanaca uhvaćena sa 10 kilograma marihuane!

Crna Hronika -
Dvojica osumnjičenih sa 10 kilograma marihuane uhapšeni su posle mesec i po dana praćenja u trenutku kada su sa sobom imali narkotike

ZUBIN POTOK - Dve osobe albanske nacionalnosti uhapšene su jutros u selu Dren u opštini Zubin Potok na severu Kosova i Metohije i tom prilikom je zaplenjeno 10 kilograma marihuane.

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić izjavio je da su jutros oko 8.15 časova u selu Dren u opštini Zubin Potok pripadnici specijalizovane jedinice za narkotike uhapsili dve osobe nakon dužeg operativnog rada i prismotre koji je trajao oko mesec i po dana.

"Kod osoba koje su uhapšene konfiskovano je oko 10 kilograma marihuane. Kontaktirano je nadležno Tužilaštvo i pripadnici policije postupaju po instrukcijama tužioca radi preduzimanja daljih zakonskih mera. Radi se o kosovskim Albancima, ovom uspešnom operacijom mogu da kažem da je presečen jedan od lanaca krijumčarenja narkotika”, rekao je Bojić.

On je dodao da je u vezi ovog slučaja rad još u toku i da se nakon konsultacija i uputstava od strane tužioa preduzeti dalje zakonske mere.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track