ALEKSANDROVAC: Uhapšen zbog podmetanja požara u podrumu!

U gašenju povređen jedan policajac

ALEKSANDROVAC: Uhapšen zbog podmetanja požara u podrumu!

Crna Hronika -
Ž.I. se tereti da je upaljačem zapalio stari papir i karton u podrumu jedne stambene zgrade u Aleksandrovcu, a zatim pobegao

KRUŠEVAC - Službenici Policijske stanice u Aleksandrovcu su, po odobrenju Osnovnog javnog tužioca u Brusu, odredili meru zadržavanja do 48 sati Ž.I. (26) iz okoline Aleksandrovca, zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo izazivanja opšte opasnosti.

Sumnja se da je Ž.I. juče, oko 17.30 sati, izazvao požar u podrumu zgrade u Aleksandrovcu, tako što je otvorenim plamenom upalio kartonsku ambalažu i stari papir i udaljio se u nepoznatom pravcu.

U gašenju požara su učestvovale vatrogasno spasilačje jedinice iz Aleksandrovca i Kruševca kojom prilikom su lakše povređeni jedan policijski službenik i jedan radnik Javnog komunalnog stambenog preduzeća kojima je pomoć ukazana u hitnoj službi Doma zdravlja u Aleksandrovcu.

Uviđaj mesta događaja su izvršili osnovni javni tužilac u Brusu, policijski službenici PS Aleksanrovac i PU Kruševac i Odeljenja za vanredne situacije u Kruševcu, piše u policijskom saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track