AROGANTNA DEVOJKA IZ KANTRIMENA PLAKALA: Imam dokaz da Milićev nije hteo da stane, doneću snimak!
Foto: Kurir Štampano

Optužena sa saučesništvo sada sarađuje

AROGANTNA DEVOJKA IZ KANTRIMENA PLAKALA: Imam dokaz da Milićev nije hteo da stane, doneću snimak!

Crna Hronika -
Milica Novaković, koja je tokom saslušanja u policiji bila drska i arogantna, tokom saslušanja u tužilaštvu plakala

BEOGRAD - Osumnjičena Milica Novaković, koja je tokom saslušanja u policiji bila drska i arogantna, tokom saslušanja u tužilaštvu u četvrtak je plakala i bila spremna da donese dokaze. Četiri sata su u Trećem osnovnom tužilaštvu saslušavane Tamara Bogdanović (23) i Milica Novaković, koje se sumnjiče da su pomagale Marku Milićevu (33) nakon što je na Brankovom mostu 25. jula usmrtio Luku Jovanovića (21).

Tamara Bogdanović juče je iz pritvora ponovo privedena u tužilaštvo jer je želela da dopuni iskaz. Bogdanovićeva i Novakovićeva su iz pritvora dovedene u sportskoj garderobi i u patikama bez pertli.

Novakovićeva je spremna da sarađuje sa sudom i ponudi dokaz koji ima.- Zaplakala je i priznala da ima dokaz da Milićev nije želeo da zaustavi automobil. Obećala je da će preko advokata dostaviti USB sa audio snimkom koji je njen mobilni telefon slučajno zabeležio, a na kom se čuje kako ona i Tamara posle udesa ubeđuju vozača da zaustavi "kantrimen", misleći da su udarili u druga kola - kaže sagovornik Kurira.

Milica Novaković (23) je juče prvi put otkrila da poseduje video-snimak nesreće na Brankovom mostu!- Snimali smo se mojim telefonom. Posedujem dva video-snimka od dve i 20 sekundi. Na njima se ništa ne vidi, ali se čuju naši glasovi u trenutku posle udarca. Na snimku, koji sam obrisala s telefona a prebacila na USB, pa mogu da vam ga dostavim, čuje se kako ja vičem: „Stani, stani". Čuje se i kako Tamara kaže: „Uspori" - obelodanila je osumnjičena Milica Novaković.

Kako je ispričala, na njihove molbe da stane Marko Milićev nije reagovao.- Ne mogu da stajem, idemo! - odgovorio je i produžio dalje.

Tamara Bogdanović
Tamara Bogdanović

Podsetimo, Tamara Bogdanović juče je izjavila da je posle ubistva Luke Jovanovića, Marko Milićev došao kod nje u Novi Sad i rekao joj da „ne brine i da "kantrimen" niko neće pronaći jer je isečen, a delovi su odvezeni preko granice."- Ranije nisam smela da kažem sve jer mi je Marko, kad me posle svega posetio u Novom Sadu, rekao da ni slučajno nikome ne pričam ništa o onome što se dogodilo na Brankovom mostu. Bio je arogantan, pretio je da bi mogao da ugrozi moj život i živote moje porodice i zbog toga nikome ništa nisam smela da kažem - rekla je Bogdanovićeva.Tamara Bogdanović i Milica Novaković danas su u policiji, svaka po naosob, prepoznale Bratislava Vesovića, kuma osumnjičenog Marka Milićeva. Podsetimo, Milićev je, kako se sumnja, nakon nesreće, telefonom odmah pozvao svog kuma i rekao mu da ga sačeka kod benzinske pumpe u Čingrijinoj ulici.

Ubica i žrtva: Milićev i Jovanović
Ubica i žrtva: Milićev i Jovanović

Nakon što su se sreli, dve devojke su ušle u taksi koji je Vesović pozvao. Kad su stigli na Zvezdaru, Marko je platio taksisti Saši Jankoviću, ali mu i zapretio da mora da ćuti ili će mu ubiti porodicu. Milićev je s Bratislavom „kantrimenom" zatim otišao u nepoznatom pravcu, a vratili su se posle 10 minuta, ali bez kola. Nakon toga devojke i Milićev su proveli nekoliko sati u Vesovićevom stanu. Kako saznajemo, sumnja se da Vesović ima saznanja o tome gde se "kantrimen" sada nalazi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track