AVIONOM PREBAČEN IZ CRNE GORE: Ajkula smešten u KPZ Niš

Uz jako obezbeđenje

AVIONOM PREBAČEN IZ CRNE GORE: Ajkula smešten u KPZ Niš

Crna Hronika -
Zoran Ajković, za kog se sumnja da je vođa jednog od najvećih narko-klanova u Srbiji, uhapšen je 12. juna na crnogorskom primorju, a za njim je bila raspisana i poternica Interpola

NIŠ - Direktor Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Milan Stevović potvrdio je da je Zoran Ajković doveden iz Crne Gore i da se nalazi u Kazneno popravnom zavodu Niš.

Ajković će, prema Stevovićevim rečima, danas biti saslušan u Višem sudu u Nišu.Prema pisanju beogradskih medija, ministarstva pravde i unutrašnjih poslova Crne Gore isporučila su Ajkovića Srbiji u petak po podne.

Ajković je, navode mediji, avionom i u pratnji jakog obezbeđenja prebačen sa podgoričkog aerodroma u Beograd, gde je predat srpskim organima gonjenja.

Zoran Ajković, za koga se sumnja da je vođa jednog od najvećih narko-klanova u Srbiji, uhapšen je 12. juna na crnogorskom primorju, a za njim je bila raspisana i poternica Interpola. Detalji zbog čega je Viši sud u Nišu izdao nalog za hapšenje Ajkovića nisu poznati, navode mediji, ali se dovode u vezu sa sumnjama na kriminalne radnje u vezi sa neovlašćenom proizvodnjom i stavljanjem u promet velikih količina droge, ali i iznuda i falsifikovanja službenih dokumenata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track