DVE NESREĆE U BEOGRADU: Muškarac poginuo kod Autokomande, u Resniku troje povređenih!
Foto: Dado Đilas

Crno veče na ulicama

DVE NESREĆE U BEOGRADU: Muškarac poginuo kod Autokomande, u Resniku troje povređenih!

Crna Hronika -
Povrede su bile teške, tako da je lekar Hitne pomoći mogao samo da konstatuje smrt na licu mesta. U još jednoj saobraćajki večeras u 20.36 minuta kod Straževice između dva tunela, u Resniku, povređene su tri osobe

BEOGRAD - Muškarac star oko 50 godina poginuo je večeras na autoputu kod isključenja za Auto-komandu, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Povrede su bile teške, tako da je lekar Hitne pomoći mogao samo da konstatuje smrt na licu mesta. U još jednoj saobraćajki večeras u 20.36 minuta kod Straževice između dva tunela, u Resniku, povređene su tri osobe, od kojih dvoje teže, naveli su u Hitnoj pomoći.

Vozač (1990. godište) zadobio je teške povrede, između ostalog sumnja se na potres mozga. Njega je ekipa Hitne pomoći prevezla na odelenje reanimacije u Urgentnom centru. Drugi vozač (1998. godište) je zadobio nagnječenje vratnog i slabinskog dela kičme i tupu povredu desne nadlaktice i desne strane grudnog koša.

On je prevezen u Urgentni centar. Treći muškarac (1991. godište), suvozač, zadobio je tupu povredu vratnog i grudnog dela kičme i on je, takođe, prevezen u Urgentni centar, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track