BEZ SAVESTI: Marko ubio Luku, pa otišao na more u Tursku!

Neverovatno ponašanje: Milićev brižljivo planirao odmor

BEZ SAVESTI: Marko ubio Luku, pa otišao na more u Tursku!

Crna Hronika -
Samo 13 dana posle tragedije, Milićev napravio žurku povodom svog 33. rođendana, a onda otputovao u poznato letovalište Kemer

BEOGRAD - Nakon što je pregazio Luku Jovanovića na Brankovom mostu, Marko Milićev je bez trunke kajanja otišao na letovanje u Tursku!- On je 10. avgusta seo u avion i odleteo za Istanbul, odakle je otišao u poznato letovalište Kemer, gde je uplatio odmor! Na aerodromu se od njega oprostio mlađi brat, koji mu je poželeo srećan put, a Milićev se sve vreme ponašao kao da ni mrava nije zgazio, a kamoli ubio čoveka - kaže naš izvor.Koristio svoj pasošMilićev u Tursku nije otišao na brzinu i bežeći od policije, već s namerom da se provede, siguran da se nikada neće saznati da je on ubio Luku.- U Tursku je ušao svojim, legalnim pasošem jer u tom trenutku za njim nije bila raspisana poternica i on je, praktično, bio slobodan čovek. Siguran da ga njegovi saučesnici neće odati i da je situacija pod kontrolom, nastavio je da živi uobičajenim životom. Sa mora je trebalo da se vrati 20. avgusta - kaže naš izvor.I dok su Lukini roditelji, drugovi, ali i čitava javnost očajnički apelovali na vozača „kantrimena“ koji je usmrtio Luku da se javi policiji, Milićev se za sve to vreme slobodno šetkao po plaži i provodio po noćnim klubovima u društvu lepih devojaka.- Jasno je da je reč o hladnokrvnoj osobi, bez trunke savesti. To što nije stao da pomogne Luki nakon što ga je oborio kolima dovoljno govori o njemu, ali njegovo ponašanje nakon što je ubio mladića je neverovatno! Sunčao se, kupao i uživao u noćnom životu bez pardona - kaže naš izvor.Proslavio rođendanKako saznajemo, Marko Milićev je 7. avgusta proslavio i rođendan.- On je poznat kao osoba koja voli noćni život i izlaske, i uvek je u velikom društvu. Ni posle tragedije nije prestao sa tim navikama. Mislim da je čak i proslavio svoj 33. rođendan, i to samo 13 dana nakon što je pregazio Luku i pobegao s mesta nesreće - dodaje izvor.

Uplatio aranžman za Kemer
Uplatio aranžman za Kemer

Češljaju Zvezdaru„KANTRIMEN“ TRAŽI 100 POLICAJACAPošto Milićev nije napustio zemlju „kantrimenom“, već avionom, policija ne prestaje da traga za tim automobilom.- Detaljno se češlja Zvezdara, naročito deo oko Gingrijine ulice, ali pretražuju se i sve ostale lokacije u gradu. Oko 100 policajaca očekuje da će uskoro otkriti i skrovište u koje je „mini-kuper“ sklonjen - kaže naš izvor.

Lisice na rukeUHAPŠENE DOK SU ČEKALE AUTOBUSMilica Novaković i Tamara Bogdanović uhapšene su, kako saznajemo, na autobuskoj stanici u Rumi, odakle je Milica.- Svi osumnjičeni za prikrivanje zločina uhapšeni su maltene istovremeno. Milici Novaković i Tamari Bogdanović, koje su se inače druže, lisice na ruke stavljene su na autobuskoj stanici - kaže naš izvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track