ĆAZIM OSMANI OSTAO BEZ VOZAČKE: Prebrzo vozio lamborgini po centru Budve!

Uhvatila ga radarska kontrola

ĆAZIM OSMANI OSTAO BEZ VOZAČKE: Prebrzo vozio lamborgini po centru Budve!

Crna Hronika -
Osmanija je saobraćajna policija uhvatila kada je skupocenim crnim lamborginijem jurio oko 90 sat glavnim gradskim ulicama Budve iako je ograničenje samo 50 kilometara na satu, zbog čega je priveden sudiji za prekršaje i moraće da plati mandatnu kaznu od 150 do 400 evra

BUDVA - Saobraćajna patrola u Budvi oduzela je Ćazimu Osmaniju vozačku dozvolu, jer su tokom radarske kontrole na bulevaru utvrdili da je vozio gotovo dvostruko više od dozvoljene brzine.

Saobraćajna patrola u Budvi oduzela je Osmaniju vozačku dozvolu, jer su tokom radarske kontrole na bulevaru utvrdili da je vozio gotovo dvostruko više od dozvoljene brzine.

Feliks je, prema nezvaničnim informacijama, upravljao skupocenim crnim “lamborginijem” i glavnim gradskim bulevarom jurio oko 90 sat, iako je ograničenje na toj deonici 50 kilometara. U automobilu, koji je postao prava atrakcija proteklih dana u Budvi, bila je i Ćazimova prijateljica Podgoričanka Manda Popović.

Policijska saobraćajna patrola, koja je bila na bulevaru, zaustavila je “lamborgini”, zbog prekoračenja brzine od 38 kilometara na sat, a potom Osmaniju oduzela vozačku dozvolu.

Zbog prekoračenja brzine, Osmani će biti i prekršajno kažnjen, a kako je strani državljanin, u skraćenoj proceduri priveden je sudiji za prekršaje. Zbog ovog saobraćajnog prekršaja Osmani će morati da plati mandatnu kaznu od 150 do 400 evra.

Ćazim Osmani poznatiji kao Feliks, pažnju turista i Budvana privukao je tokom vikenda, kada se sa skupocenim automobilom i sa atraktivnom Mandom Popović provozao glavnim gradskim šetalištem do marine, pa sve do zidina Staroga grada, gdje mu je privezana superluksuzna jahta “megalodon”.

Osmani je proteklih dana crni “lamborgini” parkirao na rivi tik ispred jahte, a dane je provodio krstareći ovim delom Jadrana.

( Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track