Ćupričanin osumnjičen za interent prevaru
Foto: Shutterstock

Akcija policije

Ćupričanin osumnjičen za interent prevaru

Crna Hronika -
B.Ž. (36) se tereti da je na internet sajtu "kupujem - prodajem", postavio oglas o prodaji mobilnih telefona, lap top i drugih tehničkih uređaja i kupcima, umesto unapred plaćene naručene robe, slao neispravne uređaje

JAGODINA - Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen B.Ž (36) iz Ćuprije zbog internet prevara kupaca iz Rume, Stare Pazove, Obrenovca, Mokre Gore, Zemuna i Babušnice.

B.Ž je sproveden u Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu, "zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio šest krivičnih dela prevare", stoji u saopštenju.

"On se tereti da je na internet sajtu "kupujem - prodajem", postavio oglas o prodaji mobilnih telefona, lap top i drugih tehničkih uređaja i kupcima, umesto unapred plaćene naručene robe, slao neispravne uređaje. Na taj način je šet kupaca iz Leskovca, Rume, Stare Pazove, Obrenovca, Mokre Gore, Zemuna i Babušnice oštetio za 66.000 dinara", navodi se u saopštenju.

"Zbog postojanja osnovane sumnje da je na isti način oštetio 17 kupaca sa teritorije Srbije, za oko 177.000 dinara, pripadnici PU Jagodine su i ranije, ove godine, podneli krivičnu prijavu protiov B.Ž".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track