DA LI IH PREPOZNAJETE: Ovi mladići su putnicima prodavali lažne karte!
Foto: Mup Srbije

Prevara na autobuskim stanicama

DA LI IH PREPOZNAJETE: Ovi mladići su putnicima prodavali lažne karte!

Crna Hronika -
Beograđani C.A. i R.S. koji su uhapšeni pre četiri dana se terete da su predstavljajući se kao vozač i putnik, prodavali karte po nižoj ceni od onih na autobuskim stanicama, a zatim od žrtava pozajmljivali i od 200 do 300 evra da bi navodno kupili gorivo za autobus i zatim odlazili

NIŠ - Niška policija pozvala građane da prijave ukoliko prepoznaju da su ih osumnjičeni C. A. (25) i R. S. (24) iz Beograda prevarili na autobuskoj stanici.

Podsetimo, osumnjičeni za krivično delo prevara uhapšeni su pre 4 dana u Nišu zato što su, predstavljajući se kao vozač i putnik, prodavali karte za navodni sopstveni prevoz po nižoj ceni od onih na autobuskim stanicama.

Od oštećenih su pozajmljivali i od 200 do 300 evra da bi navodno kupili gorivo za autobus i zatim odlazili. Sumnja se da su na isti način varali građane širom Srbije, ali i u Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Austriji i Nemačkoj.

- S obzirom na to da je u toku rada utvrđeno da postoji veći broj oštećenih osoba, pozivamo građane da ukoliko prepoznaju osumnjičene sa fotografija prijave slučaj Policijskoj upravi - piše u pozivu policije.

Građani koji prepoznaju da su ih ovi osumnjičeni prevarili treba da se jave telefonom na brojeve 018/522 982 i 018/503-127.

( Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track