DIVLJANJE NA MORU: Rus skuterom udario Srpkinju (20) pa pobegao!
Foto: Fonet/Ilustracija

Policija pokušava da spreči bekstvo

DIVLJANJE NA MORU: Rus skuterom udario Srpkinju (20) pa pobegao!

Crna Hronika -
Budvanska policija traga za ruskim državljaninom D. Nigamedijanovim zbog sumnje da je na otvorenu moru iza ostrva Sveti Nikola iznajmljenim skuterom se zakucao u skuter na kome je bila državljanka Srbije, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu

BUDVA - Budvanska policija traga za državljaninom Rusije D. Nigamedijanovom, koji je u subotu upravljajući skuterom udario Aleksandru Milošević (20) iz Gnjilana, koja je zadobila teške telesne povrede.Prema nezvaničnim informacijama, incident se dogodio na otvorenom moru iza ostrva Sveti Nikola, kada je došlo do sudara dva skutera.

Nigamedijanov je bio na skuteru sa suprugom i ćerkom, dok je Milošević bila na drugom skuteru, kojim je upravljao njen prijatelj. Nakon što je došlo do sudara, ruski državljanin je pobegao ne zaustavljajući se.

Momak, koji ih je pratio na skuteru, brzo je pritekao u pomoć, izvukavši teško povređenu devojku iz mora. Dok se iza ostrva odigravala prava drama, Rus je uspeo da se skuterom vrati na obalu, i uredno vrati iznajmljeno plovilo.

Vlasniku agencije za iznajmljivanje plovila bilo je sumnjivo što se pre isteka zakupljenog vremena Rus vratio. Čak je i pomenuo da je vidio iza ostrva sudar skutera.

Nakon što je Rus otišao, na obalu je dopremljena devojka, koja je imala višestruke prelome desne noge. Radi se o prelomima butne kosti i obe kosti desne potkolenice.

Devojka je transportovana u risansku bolnicu.Policija je blokirala sve granične prelaze, kako Rus ne bi pobegao iz zemlje.

( Vijesti.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track