(VIDEO) DOM ZA PLAKANJE: Deca su gorela i niko nije mogao da im pomogne!

Tetka nerećnih mališana

(VIDEO) DOM ZA PLAKANJE: Deca su gorela i niko nije mogao da im pomogne!

Crna Hronika -
U jednom trenutku počela je baraka da gori. Buknuo je veliki plamen, a ja sam sa mužem izašla da vidim šta se dešava. Pokušali smo da ih spasimo, ali nismo uspeli - kaže Živanina sestra od tetke

BEOGRAD - Vatrena stihija u naselju u blizini bloka 45 na Novom Beogradu, u noći između četvrtka i petka, u smrt je odnela troje dece. Poginuli su Milenko Stanković (9) i njegove sestre Anđelka (5) i Sanja (3).

Policija je po nalogu Trećeg osnovnog javnog Tužilastva jutros uhapsila majku Živanu Stanković (37) zbog teškog dela protiv opšte sigurnosti.

Sestra od tetke unesrećene majke kaže da je požar izbio kada se prevrnula sveća tokom noći, dok je porodica spavala.

- Živana je spavala sa decom. Imala je tu neku sveću. U jednom trenutku počela je baraka da gori. Buknuo je veliki plamen, a ja sam sa mužem izašla da vidim šta se dešava. Pokušali smo da ih spasimo, ali nismo uspeli - kaže Živanina sestra od tetke.

Živanu je dim probudio iz sna, i ona je sa Milutinom, koga je pre nego što je zaspala dojila, uspela nekako da izađe iz barake.- Ostalo troje dece, nije mogla da spasi. I ona bi izgorela - tvrdi Živanina sestra od tetke.

http://www.youtube.com/watch?v=qeo819AlgLY
http://www.youtube.com/watch?v=0_GZXzu20mc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track