EKSKLUZIVNI PAPARACO: Pomirili se Aca Lukas i Saša Mirković!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tajni susret bivših saradnika na Dedinju

EKSKLUZIVNI PAPARACO: Pomirili se Aca Lukas i Saša Mirković!

Stars -
Kraj svađe: Kurir uslikao pevača i menadžera na ručku, na kome su posle skoro godinu dana prepucavanja zakopali ratne sekire
1 / 3 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Folker Aca Lukas i predsednik Skupštine opštine Zaječar i estradni menadžer Saša Mirković sastali su se juče u tajnosti u jednom restoranu u blizini Partizanovog stadiona na Dedinju, ekskluzivno otkriva Kurir.Naš paparaco uslikao je nekadašnje saradnike na ručku pomirenja. Oni su se na krv i nož posvađali krajem prošle godine i tada su jedan drugome u medijima izneli brojne uvrede. Po svemu sudeći, Lukas je uvideo da je bolje da se pomiri sa Mirkovićem, kome je ostao dužan 285.000 evra, zbog čega su mu plenili imovinu, budući da je shvatio da ne može da ospori ugovor o saradnji, koji je pre nekoliko godina potpisao sa njim, a koji je hteo da poništi.

Zajedno napustili restoran...
Zajedno napustili restoran...

Prvi je u restoran stigao Lukas, a potom i Mirković. Ručak i razgovor su trajali nekoliko sati. Oni su otvoreno razgovarali o problemu i sukobu, a potom su stari-novi prijatelji i saradnici napustili objekat i uputili se ka pevačevom automobili. Pošto su su se rukovali i poljubili, obojica su se uputili u nepoznatom pravcu.

...Mirković ispratio Lukasa do automobila...
...Mirković ispratio Lukasa do automobila...

Podsećanja radi, folker je uz Mirkovića zabeležio veliki uspeh u karijeri, a vrhunac je dostigao koncertom na Marakani u junu 2013. godine. Nekoliko meseci nakon toga došlo je do razmirica, koje su prouzrokovale, a nakon Lukasove mini-turneje u Australiji dovele i do konačnog raskida saradnje. Iako je prekid njihove poslovne priče, navodno, prošao bez svađe, tokom vremena je sav prljav veš iznet u javnost, pa je ubrzo puklo i jedno veliko prijateljstvo. Mirković je protiv Vuksanovića čak podneo i tužbu, nakon učestalih pretnji.

...na kraju se rukovali
...na kraju se rukovali

MESECIMA SE VREĐALI PO MEDIJIMASaša: Vidimo se na sudu- Neka Lukas državi odgovara za to što je uradio, a verujem da će država naći način da zaštiti poverioca.- Pare koje uzmem Lukasu daću za borbu protiv narkomanije!- Šta reći o takvom čoveku! Sve što ima da reši, rešiće upravo na sudu i ne bih dalje da se bavim tom „moralnom gromadom“.Lukas: Reketirao me!- Mirković me je reketirao i pretio mi.- Mirković zna da ne može da me dobije na sudu, pa mi uništava karijeru i život time što me sistematski blati preko medija.- Odgovorno tvrdim da ne postoji čovek koji je radio sa Mirkovićem i koji će reći da je on korektan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track