EKSKLUZIVNO ĐURIĆ PRIZNAO ZLOČIN: Obrisao sam je svojom majicom, silovao, pa zadavio duksericom!

Stravični zločin u Bajmoku

EKSKLUZIVNO ĐURIĆ PRIZNAO ZLOČIN: Obrisao sam je svojom majicom, silovao, pa zadavio duksericom!

Crna Hronika -
Dragan Đurić detaljno je u policiji ispričao kako je na silu uvukao u automobil devojčicu Tijanu Jurić (15) i odvezao na strnjiku gde je silovao dok je ona vrištala

BEOGRAD - Monstrum Dragan Đurić mesar iz Surčina u policiji je priznao svirepo ubistvo Tijane Jurić i detaljno policajcima ispričao kako je ubio devojčicu.

On je, kako Kurir saznaje, priznao da je devojčicu udario automobilom i da je ugurao u vozilo, te da je odvezao u neku njivu na strnjiku, ugasio motor i svetla.

Tokom vožnje Tijana se osvestila, s obzirom na to da je monstrum pre nego što je ubacio u kola po sopstvenom priznanju udario više puta šakom u glavu, a manje od deset puta, kako se on seća. Tako ošamućena i onemoćala samo je plakala i ponavljala: " Pusti me! i Policija!

Kako je ubica u svom iskazu naveo, govorio joj je: „Smiri se. Rešićemo sve polako. Dok smislim kako ćemo i kuda ćemo“.

Međutim monstrum je izvukao s obe ruke iz vozila, kako je rekao, uhvatio je ispod pazuha, a onda je spustio na leđa na zemlju kod fara. Kaže da je tada primetio da je devojčica otekla u licu, ali ne zna da li je krvarila:

" Na mesečini sam video i da joj je usna bila otečena", rekao je ubica istražiteljima. Kaže da je ožedneo, pa se napio vode, posle čega je upalio farove na vozilu.

„Otkopčao sam joj pantalone i svukao ih zajedno sa gaćicama. Otimala se i ritala nogama. Ostala je u čarapama i grudnjaku. Obrisao sam je mojom majicom po genitalijama i svuda", priznao je monstrum i rekao da je potom silovao i zadavio duksericom koja joj je bila oko vrata.

http://www.youtube.com/watch?v=NLPAymDjwKY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja