EKSPLOZIJA BOMBE U KRAGUJEVCU: Vlasniku menjačnice razneli audi A6!
Foto: Kurir Štampano

U eksploziji u Kragujevcu nije bilo povređenih

EKSPLOZIJA BOMBE U KRAGUJEVCU: Vlasniku menjačnice razneli audi A6!

Crna Hronika -
Ispod vozila Dragana Đurića bomba eksplodirala samo sat pre nego što je sa suprugom i detetom krenuo na more

KRAGUJEVAC - „Audi 6“ Dragana Đurića (32), vlasnika menjačnice u Kragujevcu, dignut je u vazduh, a samo pukom srećom niko nije povređen u eksploziji podmetnute bombe! Napad se dogodio juče oko 5.30 sati u naselju Bresnica.

Vozilo je bilo parkirano u dvorištu kuće Đurićevog tasta, kod koga je Dragan prespavao sa suprugom i dvogodišnjim detetom.

- U subotu uveče smo došli kod tasta s namerom da odatle u nedelju ujutro krenemo u Grčku. Planirali smo da krenemo oko 6.30 sati, a bomba je eksplodirala samo sat ranije!

Za dlaku smo izbegli smrt! Neposredno pred eksploziju mene je probudio zvuk automobila na ulici ispred dvorišta, ali nisam zagledao kroz prozor.

Onda se kuća zatresla iz temelja i svi smo pretrnuli od straha - rekao je Đurić.On tvrdi da je napadač prvo išao do njegove kuće, koja je nekoliko stotina metara daleko od kuće Draganovog tasta.

- U dvorištu imam video-nadzor i pregledom snimka, koji sam dao policiji, utvrdili smo da je bombaš prvo išao do moje kuće, ali je video da automobil nije tu, pa je došao do kuće mog tasta. Na snimku se ne vidi jasno lik napadača, ali je snimljen automobil kojim je došao.

Policija je na mestu eksplozije našla žice i baterije za napajanje, pa je evidentno da su mi postavili tempiranu bombu - kaže Đurić.On dodaje da ne zna ko mu je i zbog čega digao automobil u vazduh i tvrdi da se nikome nije zamerio, niti je i sa kim imao konflikt.B. V.

Veliko oštećenje

POPRAVKA 5.000 EVRA

Šteta koja mi je pričinjena procenjena je na oko 5.000 evra. Ma, pare nisu bitne, daleko veće posledice su po psihu mog deteta, supruge i tasta... Kako da im objasnim da se ne bavim ničim nečasnim, da nisam ni u kakvim mutnim poslovima - pita se Đurić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track