RAT U TUZIMA: Potukli se Albanci i nealbanci zbog utakmice u Beogradu!
Foto: Fonet/Ilustracija

SEVALE PESNICE

RAT U TUZIMA: Potukli se Albanci i nealbanci zbog utakmice u Beogradu!

Crna Hronika -
U tuči u Gimnaziji 25. maj zbog fudbalske utakmice Srbija-Albanija učenici albanskih odeljenja koji su slavili prekid potukli su se sa nealbancima, a posle pozivanja roditelja došlo je do nove svađe, a zatim i tuče

PODGORICA - Učenici Gimnazije u Tuzima kod Podgorice danas su se potukli zbog prekinute fudbalske utakmice Srbije i Albanije.

U tuči koja se dogodila jutros u Gimnaziji "25. maj" u Tuzima, u Crnoj Gori, zbog fudbalske utakmice Srbija-Albanija koja je sinoć prekinuta, povređene su četiri osobe, i to tri učenika i jedna odrasla osoba.

Kako je objavio podgorički portal CdM, razlog za tuču bio je taj što su učenici albanskih odeljenja u školi slavili prekid fudbalske utakmice Srbija-Albanija. Međutim, navodno je, prilikom susreta sa đacima iz nealbanskih odeljenja došlo najpre do verbalnog sukoba, a potom i tuče.

Nakon toga, uprava škole je pozvala roditelje vinovnika tuče, ali, situacija se ni tada nije smirila, već je došlo do fizičkog obračuna i među familijama učenika.Tom prilikom povređeno je više osoba, kako učenika tako i njihovih roditelja i rođaka.

Povređeni su upućeni u Klinički centar Crne Gore gde im je u Urgentnom bloku ukazana pomoć, i za sada nije poznato o kakvim povredama se radi.

Policija je uzela izjave od vinovnika tuče, a nadležni tužilac preduzeće dalje zakonske korake.

Danas se održava i sednica u školi na kojoj bi trebalo da bude odlučeno kako će učenici koji su izazvali tuču biti kažnjeni, a direktor Gimnazije u Tuzima nije hteo da daje izjave novinarima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track