JEZA U SLAVONSKOM BRODU: Muškarac (52) godinama skupljao muške polne organe!

Horor u Slavonskom Brodu

JEZA U SLAVONSKOM BRODU: Muškarac (52) godinama skupljao muške polne organe!

Crna Hronika -
Policija i dalje ispituje muškarca odkale mu kolekcija muških polnih organa koje je čuvao u svojoj kući

SLAVONSKI BROD - Prema za sad nezvaničnim podacima u Slavonskom Brodu je uhapšen muškarac zbog sumnje da u stanu poseduje zbirku ljudskih delova tela koje je držao u staklenim teglama punjenim formalinom.

Muškarac star 52 godine je uhapšen u utorak, a navodno veći deo pronađene zbirke čine muški polni organi. Reč je o radniku slavonskobrodske bolnice koji je već suspendovan s radnog mesta, ali zbog drugog nedela.

Naime, pretpostavlja se da su polni organi odrezani sa tela muškaraca u mrtvačnicama ili negde na patologiji. Muškarac je još uvek u pritvoru i nad njim se povodi kriminalističko istraživanje, potvrđeno je iz policije, nakon čega će biti prebačen Opštinskom državnom tužilaštvu u Slavonskom Brodu.

Policija je za bizarnog "kolekcionara" saznala preko dojave, a još uvek se ne zna ima li on kakve veze s pogrebnim preduzećima ili bolnicama. Muškarac nema policijski dosje i porodični je čovek.

Policija bi, kako se saznaje, tom dana trebala izaći sa sužbenim saopštenjem, a u slučaj je uključeno i Opštinsko državno tužilaštvo u Slavonskom Brodu.

( Jutarnji list/Večernji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track