KAMENOVANJE POSLASTIČARNICE U TELEPU: Saslušani osumnjičeni maloletnci!

Incidenti u Novom Sadu

KAMENOVANJE POSLASTIČARNICE U TELEPU: Saslušani osumnjičeni maloletnci!

Crna Hronika -
Osumnjičeni maloletnici saslušani su u službenim prostorijama policije, u prisustvu roditelja, advokata i višeg javnog tužioca, a po nalogu tužioca, protiv osumnjičenih će biti podneta krivična prijava za krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti

NOVI SAD - Šestorica maloletnih Novosađana, starosti 17 godina, saslušana su u prostorijama policije zbog sumnje da su kamenicama razbili staklo na izlogu poslastičarnice “Telep” u Novom Sadu.

Osumnjičeni maloletnici saslušani su u službenim prostorijama policije, u prisustvu roditelja, advokata i višeg javnog tužioca. Po nalogu tužioca, protiv osumnjičenih će u redovnom postupku biti podneta krivična prijava za krivično delo izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Poslastičarnica “Telep”, u Ulici Jožefa Atile broj 10, vlasništvo Arslana Rašitija kamenovana je 19. oktobra oko dva sata posle ponoći.Rašiti je izjavio medijima da je taj napad policiji prijavio jedan komšija koji radi kao noćni čvar u obližnjem objektu kao i da je policija vrlo brzo došla na lice mesta.

Poslastičarnica “Telep” jedan je u nizu objekata koji drže Albanci, a koji su protekle sedmice kamenovani u Novom Sadu, posle incidenata na fudbalskoj utakmici između reprezentacija Srbije i Albanije, 14. oktobra u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track