KOBNI RIKOŠET: Ubio druga u lovu na divlje svinje!
Foto: Beta

Iskrvario na smrt

KOBNI RIKOŠET: Ubio druga u lovu na divlje svinje!

Crna Hronika -
Ubistvo se dogodilo kada je Petar začuo šuškanje u šipražiju i ispalio hitac, ali se zrno udarilo u drvo, a rikošet pogodio Gorana G. u kuk. Lovci su povređenog kolegu nosili u šatorskom krilu više od tri kilometra po nepristupačnom terenu, a lekari kada su došli do povređenog konstatovlai su smrt

POŽAREVAC - Osnovno tužilaštvo u Petrovcu na Mlavi odredilo je policijsko zadržavanje od 48 sati Petru N.(35) iz Petrovca na Mlavi zbog sumnje da je u nedelju u ataru sela Suvi Do u lovu na divlje svine iz karabina ranio Gorana Gvozdića(46) iz sela Krvije koji je od posledica ranjavanja preminuo.

Petar i Goran sa grupom lovaca krenuli su u lov na divlje svinje. Vreme je bilo tmurno i sa smanjenom vidljivošću. U jednom trenutku Petar je začuo šuškanje u obližnjem šipražju i misleći da je reč o divljoj svinji ispalio hitac. Tane je, kako pričaju lovci, udarilo u drvo, napravilo rikošet i u zadnji deo kuka pogodilo Gvozdića.

Upomoć su pritekli lovci, stavili povređenog na šatorsko krilo i počeli da ga nose kroz teško pristupačne terene. Pozvana je i Hitna pomoć ali vozilo zbog neprohodnog puta nije moglo da se probije.

Lovci su povređenog na rukama nosili više od tri kilometra a kada su došli do Hitne pomoći lekari su konstovali da je Gvozdić podlegao povredi.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track