(VIDEO) KOLUMBIJSKI BOSOVI NE PRAŠTAJU: Goran Stavrić napravio dug od 200.000 evra
Foto: Elcomercio.pe

Epilog

(VIDEO) KOLUMBIJSKI BOSOVI NE PRAŠTAJU: Goran Stavrić napravio dug od 200.000 evra

Crna Hronika -
Ubistvo srpskog dilera (41) naručili su kolumbijski bosovi zbog zaplenjene pošiljke droge.

Ubistvo Gorana Stavrića Kljukija (41) naručili su kolumbijski bosovi zbog zaplenjene pošiljke droge.Peruanska policija uhapsila je dvojicu Bolivijaca zbog sumnje da su 6. jula, ispred restorana „Mekdonalds“ na periferiji Lime, ubili narko-dilera Gorana Stavrića (41). Zločin je, prema prvim rezultatima istrage, naručila kolumbijska mafija, jer je Stavrić napravio dug od 200.000 dolara, kada je jedna pošiljka za koju je bio zadužen otkrivena i zaplenjena. Kolumbijski bosovi prema pisanju lokalnih medija, nikada ne opraštaju greške, koje kažnjavaju isključivo smrću.Egzekutori su mesecima planirali zločin, a Stavrić je bio pod neprekidnom prismotrom. Obilazili su zgradu u kojoj je stanovao, lokale koje je posećivao, čekajući pogodan trenutak za likvidaciju.Pobegli su pešice, a policija je ubrzo pronašla njihov automobil. Proverom registracije, kao i snimaka sigurnosnih kamera, policija je ubrzo identifikovala, a potom i privela dvojicu Bolivijaca. Goran Stavrić ima u Srbiji sestru Željku, koja je za ubistvo brata saznala iz peruanskih medija. Očajna, odmah je doputovala u Limu, gde je u mrtvačnici identifikovala brata na osnovu tetovaže zmaja koju je imao na leđima.Goran Stavrić rođen je u Belgiji, a kao mladić se vratio u Srbiju, gde je počeo da radi za grupu serijskog ubice Marinka Magde. U zatvoru u Mađarskoj proveo je 13 godina, dok je iz zatvora u Srbiji pobegao 2007. Krio se najpre u Brazilu, a poslednje godine proveo je u Peruu.

Stavrićeve komšije iz predgrađa Mariflores kažu da nisu znali da se bavio švercom droge, ali da su primetili da živi na visokoj nozi.Stavrić je u Peruu živeo s lažnim dokumentima predstavljajući se kao peruanski privrednik Nikola Antonio Bonavija.

Na dan ubistva, Stavrić je sedeo sa prijateljem u punom „Mekdonaldsu“, dok su ga ubice posmatrale iz automobila parkiranog u blizini. Kada je krenuo iz restorana, Bolivijci su istrčali iz svog vozila i zapucali pred brojnim svedocima. Stavrić je pao na trotoar, ali su oni nastavili da pucaju, kako bi bili sigurni da napad neće preživeti.

http://www.youtube.com/watch?v=PAwQn-tohfI

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track