KOSOVSKA MITROVICA: Molotovljevim koktelima i kamenicama na bivšu zgradu opštine
Foto: Beta

Nov napad

KOSOVSKA MITROVICA: Molotovljevim koktelima i kamenicama na bivšu zgradu opštine

Crna Hronika -
Očevici kažu da je grupa od četiri ili pet mladića došla je iz južnog dela Kosovske Mitrovice preko pontonskog mosta i da se incident dogodio pred očima patrole kosovske policije, koja uhvatila izgrednike

KOSOVSKA MITROVICA - Bivša zgrada Skupštine opštine u severnoj Kosovskoj Mitrovici, u kojoj se sada nalaze prostorije civilne zaštite, u nedelju veče je u dva navrata bila na meti nepoznatih napadača.

Nepoznate osobe su prvo nešto pre 19 časova bacile tri Molotovljeva koktela, ispred bivše zgrade Skupštine opštine u severnoj Kosovskoj Mitrovici, da bi oko 22.30 zgrada bila i kamenovana.

Molotovljevi kokteli su bačeni ispred vozila civilne zaštiite, koje je bilo parkirano ispred zgrade, rekli su očevici.

Povređenih nije bilo, a nije pričinjena ni materijalna šteta.

U trenutku incidenta u zgradi je bilo samo obezbeđenje, čiji propadnici nisu povređeni.

Prema rečima očevidaca, grupa od četiri ili pet mladića došla je iz južnog dela Kosovske Mitrovice preko pontonskog mosta, koji se nalazi preko puta zgrade civilne zaštite.

Incident se dogodio na očigled patrole kosovske policije, koja nije uspela da uhvati vinovnike napada, reči su očevidaca.

U incidentu oko 22.30, prema rečima ljudi iz obezbeđenja, trojica mladića su kamenicama gađala zgradu, a potom su trkom pobegli u nepoznatom pravcu.

U Kolašinskoj ulici, gde se dogodio incident, dežurala je patrola kosovske policije i mogu se videti dva džipa Euleksa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja