KRAJ DRAME: Katarina pronađena u stanu svog prijatelja
Foto: Kurir Štampano

Posle 5 dana

KRAJ DRAME: Katarina pronađena u stanu svog prijatelja

Crna Hronika -
Katarina Zarić (16) je, u pratnji majke, dovedena u požarevačku policiju kako bi ispričala sve u vezi sa svojim misterioznim nestankom

KULA - Katarina Zarić (16), sa kojom porodica i prijatelji poslednjih pet dana nisu imali nikakav kontakt, pronađena je u stanu svog druga u Požarevcu.

Devojčica je nakon toga u pratnji majke dovedena u prostorije požarevačke policije, gde je trebalo da ispriča sve u vezi sa svojim misterioznim nestankom.

Inače, Katarinin nestanak prijavila je prekjuče oko 19 časova njena majka Snežana. Ona kaže da se Katarina nije vratila sa rođendana i da su brat i ona počeli da tragaju za njom.

"Pošto se sa rođendana nije vratila, sin i ja smo počeli da tragamo za njom. Prijavili smo njen nestanak policiji, i oni su krenuli u potragu. Svi je traže: moji prijatelji, njeni školski drugari, njen momak", ispričala je prethodno Snežana, Katarinina majka.

Katarina se sinoć javila dečku Goranu Đorđeviću sa nepoznatog broja telefona i navodno je tražila broj svoje majke.

Katarina je učenica Poljoprivredne škole u Požarevcu. Sa majkom, bratom i sestrom živi u Kuli kod Požarevca, dok joj otac trenutno radi u Rumuniji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track