Kraljevo: Muškarac isečen nožem posle tuče
Foto: Nemanja Pancic

Ubistvo u pokušaju

Kraljevo: Muškarac isečen nožem posle tuče

Crna Hronika -
Policija je zadržala do 48 sati A.Š. (50), zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, a uhapšeni su i P.T. (43), N.T. (42) i P.D. (68), svi sa područja Kraljeva, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanja u tuči

KRALJEVO - Kraljevačka policija uhapsila je i po nalogu Višeg javnog tužioca u Kraljevu zadržala do 48 sati A.Š. (50), zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Policija je uhapsila i P.T. (43), N.T. (42) i P.D. (68), svi sa područja Kraljeva, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanja u tuči, saopštila je danas PU Kraljevo.

U sredu oko 18 časova, ispred kafea u naselju Jarčujak u Kraljevu, došlo je do tuče u kojoj su učestvovali P.T., N.T. i A.J. (44) sa jedne i P.D. i A.Š. sa druge strane. P.D. i A.Š. su pokušali da se udalje sa mesta događaja, kada su ih P.T., N.T. i A.J. sustigli i udarali drvenim motkama.

Sumnja se da je tom prilikom A.Š. nožem naneo teške telesne povrede A.J, koji je odmah prebačen u kraljevačku bolnicu. Uviđaj su izvršili pripadnici kraljevačke kriminalističke policije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track