Kraljevo: Počinje suđenje za ubistvo doktora Lukića

Viši sud

Kraljevo: Počinje suđenje za ubistvo doktora Lukića

Crna Hronika -
Zbog lošeg zdravstvenog stanja Budimir Milosavljević glavni pretres bićeo bavljen bez njegovog prisustva, saslušavanjem svedoka i iznošenjem izveštaja veštaka koji su radili na ovom slučaju

KRALJEVO - Budimiru Milosavljeviću (76) izKraljeva, osumnjičenom da je 4. maja ove godine, ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u hirurga Slobodana Lukića, koji je nakon toga preminuo, sudiće se danas u Višem sudu u Kraljevu.

Iz Višeg suda u Kraljevu, rekli su da zbog Milosavljevićevog lošeg zdravstvenog stanja, glavni pretres bićeo bavljen bez njegovog prisustva, saslušavanjem svedoka i iznošenjem izveštaja veštaka koji su radili na ovom slučaju.

Nakon pucnjave koja se u nedelju 4. maja oko 8.30 sati kod Malepijace, u Ulici vojvode Stepe u Kraljevu, doktor Lukić je saprostrelnim ranama grudi, prevezen u ZC "Studenica". Posle neštoviše od dva sata borbe za njegov život, on je ipak preminuo. Osumnjičeni Budimir Milosavljević je sa povredama šake i vratatakođe prevezen u kraljevačku bolnicu, gde je i operisan. Nakon togasmešten u zatvorsku bolnicu Centralnog zatvora u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track