KRIVIČNA PRIJAVA: Uzimala pare od nastavnika za ekskurziju!
Foto: Zorana Jevtić

Prisvojila 868.140 dinara

KRIVIČNA PRIJAVA: Uzimala pare od nastavnika za ekskurziju!

Crna Hronika -
G.J. je periodu od oktobra 2013. do juna 2014. godine, na ime organizovanja nastave u prirodi u odmaralištu Golija na Zlatiboru, za 63 učenika OŠ Vuk Karadžić iz Adaševaca, po osnovu ugovora između Time out junior i škole, prisvojila novac dobijen od nastavnika

UŽICE - Užička policija podnela je krivičnu prijavu protiv G.J. (50) iz Šida, odgovornog lica preduzeća Time out junior iz Šida, zbog sumnje da je izvršila krivično delo zloupotrebe položaja na osnovu čega je prisvojila 868.140 dinara, saopšteno je iz Policijske uprave Užice.

Osumnjičena je, kako se navodi u saopštenju, u periodu od oktobra 2013. do juna 2014. godine, na ime organizovanja nastave u prirodi u odmaralištu Golija na Zlatiboru, za 63 učenika OŠ Vuk Karadžić iz Adaševaca, po osnovu ugovora između Time out junior i škole, prisvojila novac dobijen od nastavnika u iznosu od 868.140 dinara.

Ona taj novac nije uplatila na tekući račun preduzeća u kom je bila odgovorno lice, a o događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Užicu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track